consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum as putea trata tremuratul puternic al dintilor si al mainilor plus atacurile puternice de panica? Aceste simtome au aparut dupa o desparitire si dupa ce am fost in situatia de a ramane fara loc de munca si s-au declansat din nou, mult mai acut.

Terapeuti RO 9:26am Mar 7
Cum as putea trata tremuratul puternic al dintilor si al mainilor plus atacurile puternice de panica? Ma numesc Oana, am 29 de ani si aceste simtome au aparut dupa o desparitire, s-au ameliorat cu tratament dar dupa am fost in situatia de a ramane fara loc de munca si atunci s-au declansat din nou mult mai acut. Acum aceste simtome apar pe tot parcursul zilei dar cel mai intens dimineata si inainte de a merge la servici. In momentul cand trebuie sa ies afara din casa apar aceleasi simtome. Urmez tratament deja de 2 luni: serlift de 100 la pranz si seara neurotop de 300 si rivotril de 50. Ameliorarea s-a vazut in faptul ca ma odihnesc mai bine.

Psiholog Focsani 9:33am Mar 7
Acum ca v-ati echilibrat putin, ar fi indicat sa gasiti un psihoterapeut care sa va ajute sa gasiti cauza acestor probleme.

Botezat Radu 9:35am Mar 7
este nevoie de psihoterapie in paralel. Faptul ca inca traiti un stres va incetini tratamentul. Discutati cu un psiholog si o sa gasiti solutiile adecvate

Daniela Monica Guzu-psiholog 2:34pm Mar 7
Tratamentul medicamentos este destinat simtomelor, fara identificarea si tratarea CAUZEI vindecarea nu este completa. In general tratamentul medicamentos merge mana in mana cu psihoterapia. SUCCES!!!!

Remus Sandu 3:02pm Mar 7
Încă din 1995 se cunoaşte că inositolul este foarte eficient pentru tulburarea de panică. Şi în plus, are mult mai puţine efecte secundare. Citiţi aici (inclusiv ‘ARTICOLE SIMILARE’): http://wp.me/p48646-3uP Totuşi aş pune accent pe dietă şi alte câteva suplimente importante.

Neli Pena 5:21pm Mar 10
Tratamentele pe care le faceti nu o sa amelioreze decat simptomele fizice pe care le aveti.Din pacate cauza problemelor dvs. este emotionala, si nu o puteti rezolvz decat la psiholog.Multa sanatate1

Catalin Lazar 10:22pm Mar 12
Apelati la psihoterapie, problemele tip anxietate si atac de panica sunt abordate eficient prin psihoterapie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier