Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCum as putea trata tremuratul puternic al dintilor si al mainilor plus atacurile puternice de panica? Aceste simtome au aparut dupa o desparitire si dupa ce am fost in situatia de a ramane fara loc de munca si s-au declansat din nou, mult mai acut.

Terapeuti RO 9:26am Mar 7
Cum as putea trata tremuratul puternic al dintilor si al mainilor plus atacurile puternice de panica? Ma numesc Oana, am 29 de ani si aceste simtome au aparut dupa o desparitire, s-au ameliorat cu tratament dar dupa am fost in situatia de a ramane fara loc de munca si atunci s-au declansat din nou mult mai acut. Acum aceste simtome apar pe tot parcursul zilei dar cel mai intens dimineata si inainte de a merge la servici. In momentul cand trebuie sa ies afara din casa apar aceleasi simtome. Urmez tratament deja de 2 luni: serlift de 100 la pranz si seara neurotop de 300 si rivotril de 50. Ameliorarea s-a vazut in faptul ca ma odihnesc mai bine.

Psiholog Focsani 9:33am Mar 7
Acum ca v-ati echilibrat putin, ar fi indicat sa gasiti un psihoterapeut care sa va ajute sa gasiti cauza acestor probleme.

Botezat Radu 9:35am Mar 7
este nevoie de psihoterapie in paralel. Faptul ca inca traiti un stres va incetini tratamentul. Discutati cu un psiholog si o sa gasiti solutiile adecvate

Daniela Monica Guzu-psiholog 2:34pm Mar 7
Tratamentul medicamentos este destinat simtomelor, fara identificarea si tratarea CAUZEI vindecarea nu este completa. In general tratamentul medicamentos merge mana in mana cu psihoterapia. SUCCES!!!!

Remus Sandu 3:02pm Mar 7
Încă din 1995 se cunoaşte că inositolul este foarte eficient pentru tulburarea de panică. Şi în plus, are mult mai puţine efecte secundare. Citiţi aici (inclusiv ‘ARTICOLE SIMILARE’): http://wp.me/p48646-3uP Totuşi aş pune accent pe dietă şi alte câteva suplimente importante.

Neli Pena 5:21pm Mar 10
Tratamentele pe care le faceti nu o sa amelioreze decat simptomele fizice pe care le aveti.Din pacate cauza problemelor dvs. este emotionala, si nu o puteti rezolvz decat la psiholog.Multa sanatate1

Catalin Lazar 10:22pm Mar 12
Apelati la psihoterapie, problemele tip anxietate si atac de panica sunt abordate eficient prin psihoterapie.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile