consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tremur, am palpitatii si nu mai pot dormi noaptea, iar cand dorm am cosmaruri. Acum 3 luni sotul meu a incercat sa ma omoare cu un cutit.

Terapeuti RO 9:28am Nov 27
Mesaj:
Buna ziua,am o problema,nu mai pot dormi noaptea iar cand dorm am cosmaruri,tremur tot timpul,am palpitatii tot mai des.Am o relatie deficitara cu sotul meu,acum 3 luni a incercat sa ma omoare cu un cutit(a bagat varful cutitului in mine,nu am avut o rana majora)Si multe altele mai grave. Sunt diperata,va rog ajutat-ma.

Mihaela Comisel 9:33am Nov 27
Cum sa dormiti daca ati declansat "sistemul de alarma"! Asta trebuie sa va spuna ceva si mai exact ca nu mai este cazul sa locuiti impreuna cu cel care va agreseaza. Fugiti cat mai degraba si cat mai departe din acest mediu! Dupa ce va stabiliti alta resedinta, incepeti sa va ganditi si la dvs. cu adevarat.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:48am Nov 27
din pacate va aflati intr-o perioada de stres post-traumatic! Ce ati patit se numeste tentativa de omor si ar trebui tratata ca atare, adica foarte serios: avocat-politie-mutat cat mai urgent. Dupa ce sunteti in siguranta, cautati un psihoterapeut cu experienta in asemenea situatii. Nu ezitati!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile