Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFata mea are 32 de ani, este casatorita, a facut doua incercari de fertilizare in vitro si acum are insomnii si simte epuizarea psihica.

Terapeuti RO 10:03am Oct 9
Buna ziua,
Fata mea, 32 ani, casatorita, 2 esecuri de fertilizare, are insomnii si epuizarea psihica ca si conecinta. ce sa faca? Un sfat,va rog si voi pasa apoi adresa dv sa va contacteze personal.
FC

Psihoterapeut Elena Florea 10:08am Oct 9
Buna ziua, fata dumneavoastra are nevoie de psihoterapie, pentru a intelege ce se intampla cu ea. O sugestie ar fi sa isi scrie pe o hartie lucrurile care ii fac placere! Aceasta sugestie este importanta dar nu suficienta pentru a alunga insomniile si pentru a echilibrarerea sa psihica. Multa sanatate ii doresc!

Alexandra Badau 5:25pm Oct 9
Este important sa faca miscare, macar plimbari prin aer curat. In timpul zilei sa nu foloseasca patul pentru citit, mancat, uitat la TV. Inainte de culcare sa faca o baie fierbinte, sa se bage in pat si sa numere inapoi de la 1000 din 7 in 7. Mai sunt si alte tehnici impotriva insomniei dar ea cu siguranta se va ameliora cand va parasi gandurile triste de insucces si neputinta. Pentru fertilitate , in Cluj, va pot recomanda un terapeut Bowen. Are deja 6 copilasi nascuti datorita acestei terapi. Esenta este ca intreg corpul trebuie sa fie in armonie si sa accepte ideea de sarcina. Un psiholog poate identifica blocajele si o data depasite sa devina mama sau macar un om echilibrat si puternic , asa cum era inainte.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed