Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe 2 luni, fiica mea se culca dimineata la 6-7 si se trezeste dupa-amiaza la 14-15. Cum poate sa-si regleze din nou somnul?

Terapeuti RO 10:14am May 27
Mesaj:
fiica mea,24 ani,studenta,nu mai doarme noaptea deaproximativ 2 luni de zile.se culca dimineata 6-7 si se trezeste dupa amiaza 14-15.cum poate sa-si regleze din nou somnul?

Botezat Radu 10:15am May 27
din ce motiv nu doarme? sesiune? stres in cuplu sau in familie?

Florica Jianu 10:40am May 27
Cat de mult o deranjeaza pe ea acest lucru?Ce face in acest interval de timp in care ar fi de preferat sa doarma? Ce s-a intamplat acum doua luni? A incercat sa puna capat acestei situatii? Cum?Sunt doar cateva intrebari ale caror raspunsuri pot reprezenta posibilele cauze pentru care aceasta situatie se mentine.Succes si multa sanatate!

Carmen Caramlau 5:03pm May 27
Doamna, e o chestiune de obisnuinta. Faptul ca nu o implicati in activitati matinale nu ajuta. Trebuie sa inteleaga ca toate sunt permise cu o limita. Banuiesc ca o sustineti financiar, altfel ingrijorarea dumneavoastra nu si-ar avea sensul daca ar locui singura si s-ar intretine. Ca orice invat, isi are si dezvat, dar numai daca interveniti dumneavoastra. Atata timp cat ii aratati ca aveti nevoie de ea mai devreme, o motivati. Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed