consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 2 luni, fiica mea se culca dimineata la 6-7 si se trezeste dupa-amiaza la 14-15. Cum poate sa-si regleze din nou somnul?

Terapeuti RO 10:14am May 27
Mesaj:
fiica mea,24 ani,studenta,nu mai doarme noaptea deaproximativ 2 luni de zile.se culca dimineata 6-7 si se trezeste dupa amiaza 14-15.cum poate sa-si regleze din nou somnul?

Botezat Radu 10:15am May 27
din ce motiv nu doarme? sesiune? stres in cuplu sau in familie?

Florica Jianu 10:40am May 27
Cat de mult o deranjeaza pe ea acest lucru?Ce face in acest interval de timp in care ar fi de preferat sa doarma? Ce s-a intamplat acum doua luni? A incercat sa puna capat acestei situatii? Cum?Sunt doar cateva intrebari ale caror raspunsuri pot reprezenta posibilele cauze pentru care aceasta situatie se mentine.Succes si multa sanatate!

Carmen Caramlau 5:03pm May 27
Doamna, e o chestiune de obisnuinta. Faptul ca nu o implicati in activitati matinale nu ajuta. Trebuie sa inteleaga ca toate sunt permise cu o limita. Banuiesc ca o sustineti financiar, altfel ingrijorarea dumneavoastra nu si-ar avea sensul daca ar locui singura si s-ar intretine. Ca orice invat, isi are si dezvat, dar numai daca interveniti dumneavoastra. Atata timp cat ii aratati ca aveti nevoie de ea mai devreme, o motivati. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile