consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Pe fondul unei probabile depresii sufar de o vreme de tulburari de somn. Exista vreo combinatie de medicamente care sa imi regleze somnul si problemele de concentrare?

Terapeuti RO 7:45am Apr 29
Mesaj:
Buna ziua
Pe fondul unei probabile depresii (spun probabila pentru ca nu am consultat un specialist) sufar deja de o vreme de tulburari de somn. Adorm extrem de greu seara, imi este frica, uneori am chiar o senzatie de crestere a frecventei si intensitatii batailor inimii (o aud in urechi, mi se face greata si ma trec valuri de ameteala). In consecinta dimineata nu ma pot trezi. Cand ma trezesc totusi, obosita chiar daca numarul de ore este mai mult decat suficient, sunt apatica, deconectata de la problemele (banale de altfel) care seara capata proportii epice, nelasandu-ma sa adorm. Am dificultati de concentrare, vorbire dezordonata (ceea ce nu imi este specific) si imi este afectata memoria.
Stiu ca teoretic ar trebui sa merg la terapie dar in urmatoarele 2 luni nu o sa am timp de asa ceva. Pe de alta parte, pregatindu-ma pentru examenul de licenta, nici nu pot ignora in totalitate problema.
Exista vreo combinatie de medicamente care sa imi regleze atat fusul orar si cantitatea de somn cat si problemele de concentrare?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile