consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am mari probleme cu somnul, atipesc o ora, ma trezesc si nu mai pot adormi. In timpul ,,somnului” am vise violente care ma obosesc foarte tare, iar dimineata ma trezesc obosita si cu dureri de cap. Frica mea cea mare este sa nu ma imbolnavesc de Alzheimer…

Terapeuti.ro 8:53am Jun 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

BUNA ZIUA,
Am mari probleme cu somnul,atipesc o ora ,ma trezesc si nu mai dorm o jumatate de ora poate chiar o ora,timp in care psihicul ma trimite la toaleta.In timpul ,,somnului" am vise violente care ma obosesc mai tare.Dimineata ma trezesc obosita si cu dureri de cap.
Frica cea mare este sa nu ma imbolnavesc de ALZHEIMER,boala de care a suferit tatal meu dupa varsta de 65 de ani.Mentionez ca eu am 48 de ani.
Multumesc!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:04am Jun 30
pare sa fie vorba despre anxietate nu despre dementa (care oricum este prea devreme de diagnosticat). Pt problemele pe care le aveti puteti consulta un psihiatru si in timp se pot rezolva, poate chiar niste sedinte de consiliere daca este nevoie. In rest v-as incuraja sa va documentati in legatura cu boala Alzheimer… cu cat aveti mai multe informatii si intelegeti mai bine acest subiect cu atat puteti fi mai ‘in control’. Succes!

Carmen Ontanu 10:28am Jun 30
Aveti nevoie de terapie.

Doina Zamfirescu 10:36am Jun 30
Nu exista inca o confrimare ca boala Alzheimer are o componenta genetica. Asa ca puteti renunta la teama-cel putin rational. Emotional insa, probabil ca exista o teama pe care puteti reusi sa o gestionati daca va cunoastei mai bine. Pentu asta va recomand sa luati legatura cu un terapeut.

Manuela Bîdiu Ienea 2:55pm Jun 30
Simptome specifice premenopauzei. Consultați un ginecolog, pentru mai multe informații!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier