implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 23 de ani si mi-am inceput viata sexuala, iar prima data nu a fost deloc placut. Am fost incordata, nerelaxata, iar lucruile nu s-au schimbat nici dupa un timp.

Terapeuti RO 10:09am Nov 26
Mesaj:
buna ziua,am o problema ,am 23 de ani si de ceva timp mi-am inceput viata sexuala,pentru prima data nu a fost deloc placut.am fost incordata,nerelaxata..dupa primul act sexual nu ma pot relaxa si nu pot avea relatie,ma chinui cu aceasta problema de ceva timp…va rog mult ajutati-ma

Prcsina Dorina 11:26am Nov 26
esti foarte tanara,ai viata inainte,nu te grabi,viata sexuala nu este ceva ce trebuie sa faci oricum,in primul rand sa ai o atractie puternica,sa simti ca,chiar iubesti,si cauta relatiile de iubire,apoi cu tandrete,vei incepe o poveste de iubire implinita,cauta-ti fericirea;nu-ti irosi energia oricum,risti sa te imbolnavesti.Si am sa-ti impartasesc un secret:cu cit iti gestionezi mai bine energia sexuala devi mai puternica si mai greu de manipulat.Etc……

Gerard Stroe 11:27am Nov 26
E oarecum normal ca prima data sa nu te relaxezi complet ca sa poti simti placerea, dar cu timpul, relaxarea e din ce in ce mai mare, pentru ca nu te mai confrunti cu necinoscutul, deja stii ce presupune actul sexual. E important sa traiesti fiecare experienta si sa nu o influentezi gandindu-te la cum a fost prima data! De asmenea si partenerul e important din punct de vedere al compatibilitatii sexuale.

Daniela-Monica Guzu 4:20pm Nov 26
Cunosc ceea ce ne spui.:))))) Cautati sa aveti un preludiu mai lung, sa va iubiți si nu uitați de lubrifiant. :) )))) Pace and Love.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile