consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 23 de ani si mi-am inceput viata sexuala, iar prima data nu a fost deloc placut. Am fost incordata, nerelaxata, iar lucruile nu s-au schimbat nici dupa un timp.

Terapeuti RO 10:09am Nov 26
Mesaj:
buna ziua,am o problema ,am 23 de ani si de ceva timp mi-am inceput viata sexuala,pentru prima data nu a fost deloc placut.am fost incordata,nerelaxata..dupa primul act sexual nu ma pot relaxa si nu pot avea relatie,ma chinui cu aceasta problema de ceva timp…va rog mult ajutati-ma

Prcsina Dorina 11:26am Nov 26
esti foarte tanara,ai viata inainte,nu te grabi,viata sexuala nu este ceva ce trebuie sa faci oricum,in primul rand sa ai o atractie puternica,sa simti ca,chiar iubesti,si cauta relatiile de iubire,apoi cu tandrete,vei incepe o poveste de iubire implinita,cauta-ti fericirea;nu-ti irosi energia oricum,risti sa te imbolnavesti.Si am sa-ti impartasesc un secret:cu cit iti gestionezi mai bine energia sexuala devi mai puternica si mai greu de manipulat.Etc……

Gerard Stroe 11:27am Nov 26
E oarecum normal ca prima data sa nu te relaxezi complet ca sa poti simti placerea, dar cu timpul, relaxarea e din ce in ce mai mare, pentru ca nu te mai confrunti cu necinoscutul, deja stii ce presupune actul sexual. E important sa traiesti fiecare experienta si sa nu o influentezi gandindu-te la cum a fost prima data! De asmenea si partenerul e important din punct de vedere al compatibilitatii sexuale.

Daniela-Monica Guzu 4:20pm Nov 26
Cunosc ceea ce ne spui.:))))) Cautati sa aveti un preludiu mai lung, sa va iubiți si nu uitați de lubrifiant. :) )))) Pace and Love.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile