implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatParintii mei ma critica si ma obijduesc, tot timpul am fost eu copilul problema in familie, asa imi spun ei, de fiecare data cand apare vreo problema.

Terapeuti RO 8:51am Sep 25
Email:
Mesaj:
Buna ziua, am 18 ani acum ceva ani am inceput sa nu ma inteleg cu parintii ei tot ma critica si ma obijduesc, tot timpul am fost eu copilul problema in familie asa imi spun ei de fiecare data cind apare vreo problema. Am un prieten pe care il iubesc enorm dar soarta probabil nu ne prea vrea impreuna suntem la mii de km distanta eu locuesc in londra el munceste in russia, eu ash lasa totul si ash pleca la el dar parintii numi dau voi ma cred inca mica, el nu poate probleme cu actele sunt in disperare pling tot timpul nu manink am ajuns deja la 40 kg si merg tot mai in jos meam taiat miinile de 3 ori chear si intoxicatie cu pastile am avut nustiu parca sunt pustie nu mai am emotii insomnii crize de nervi simt ca ceva parca ar lipsi din mine. Astea sunt doar acum pe moment dar mai am foarte multe in mine…

Doina Zamfirescu 10:11am Sep 25
Puteti opta pentru terapie fata in fata sau online-cu un terapeut roman- pentru a depasi aceste probleme. Ar fi indicat de asemenea sa consultati un psihiatru. Mult succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile