consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 17 ani și o fetita de un an. Nu mai învăț, nu-mi permit. Locuiesc cu mama și fratele meu, care îmi interzic foarte multe. Abia pot sa ies o ora ziua, seara deloc, prietene nu-mi dau voie sa îmi aduc.

Mesaj anonim de pe “Intreaba terapeutul online”: www.facebook.com/groups/intreabaterapeutul:

Buna.. Sunt Melissa, am 17 ani și o fetita de un an, sunt singura.. Din păcate.. De când mi s a născut prințesa, Erica.. Problema e următoarea… De când am fetita.. Locuiesc cu mama și fratele meu, numai învăț. Nu mi permit. Ai mei sunt despărțiți și noi suntem 7 frați. Din care eu și fratele meu acasă, în vârstă de 28 de ani… Problema mea este ca fratele meu în mod special împreuna cu mama.. Îmi interzic foarte multe… Încă sunt adolescenta în ciuda ca sunt mama.. Ei îmi reproșează dacă stau pe telefon puțin mai mult.. Sa ies nici nu se pune problema, abia pot sa ies o ora ziua, seara deloc, și simt nevoia… Trebuie sa ma recreez.. Putin… Nu mai pot sta închisă în casa, prietene nu mi dau voie sa îmi aduc… Jur că numai pot… Nu știu cum sa fac sa aibă încredere în mine.. M am maturizat, vreau doar sa ies din casa măcar o data pe luna…. Seara, simt nevoia… Va rog din suflet da ți mi un sfat, cum sa le recâștig încrederea?Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile