consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am aproape 17 ani, sunt din Botoșani, dintr-o familie săracă, părinții mei s-au despărțit, tata are probleme cu alcoolul. Când aveam aproape 16 ani m-am îndrăgostit pentru prima data și am rămas însărcinată. Copilul are acum 9 luni, iar fostul meu prieten nu l-a recunoscut.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună, am 17 ani, ii fac luna viitoare, sunt din Botoșani, și provin dintr-o familie săracă, părinții mei sunt despărțiti de când aveam 8 ani. Noi suntem 5 frați. Din cate am rămas 3 acasă.. Locuim cu bunica… Tata are probleme cu alcool.ul. Însă noi stam cu mama. În 2016 pe când aveam aproape 16 ani… M.am îndrăgostit pentru prima data… De un băiat cu 2 ani mai mare ca mine, care sta la 4 km de mine,cu care după un timp am întreținut relații sexuale,era totul în ochii mei, îi asociam “iubirea” cu lipsa tatălui. După câteva luni dulci.. În care era totul ok. Am rămas însărcinată, i.am bătut niște apropouri inițial sa ii vad reacția.. Si mereu aducea în discuție avortul. Asa ca m.am hotărât sa ii ascund sarcina, lui și tuturor, pana ce măcar nu se va mai putea face ceva.. În septembrie când eram în 4 luni gravida el mi.a spus ca urmează sa plece în Anglia..pentru câteva luni sa muncească,poate ca trebuia sa ii spun atunci despre sarcina, dar nu am făcut-o, din frica…el a plecat și după 2 luni a rupt legătura cu mine și s.a împăcat cu prima lui iubire,atunci i.am zis mamei, lui și tuturor…El tot insista pe baza avortului.insa după ce. Mi.a trimis bani de ecograf și a aflat ca e baiat, s.a bucurat și a acceptat ideea, după ce au aflat și părinții lui, el a rupt legătura cu mine.. Pe baza ca mama lui nu e de acord cu mine și ca familia ii e mai importanta, ca e vina mea ca am ascuns sarcina și ca nu Avortez… Si uite asa am rămas singura… Plângand în fiecare noapte.. Nu a fost sa îl vadă pe Rareș, el acum are 9 luni aproape.. Si nu l.a recunoscut… Simt ca cedez uneori… Nu îl mai iubesc.. Dar mi.e ciuda când îl vad cu iubita lui și când știu ca nu ii oferă nici măcar atenție propriului copil..Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile