Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Educatoarea copilului meu mi-a spus ca acesta pare un copil trist, care coloreaza doar cu albastru sau cu culori inchise.

Terapeuti RO 7:49am Oct 10
Mesaj:
Am un baietel de 5 ani,care merge la o gradinita cu program prelungit.Ceea ce m-a pus pe ganduri este k intreband-o pe educatoare lucuri despre el,avand in vedere ca la anul va intra grupa 0,aceasta mi-a spus ca pare un copil trist,coloreaza doar cu albastru,sau cu culori inchise.el este vesel,dar cuminte,ma asculta .face ca fiecare copil boacane,se joaca cu copiii de pe strada,uneori se mai cearta,de multe ori insita sa fac cum si ce vrea el,,are o pasiune pt dinozauri,atat jucari cat si filmulete si tot ce tine de ei.este singurul nostru copil,noi locuim singur iar ca cuplu eu si sotul meu ne intelegem foarte bine,rar ne-am certat.vorbesc cu el mereu,ne jucam,la gradi are cativa baietei cu care se joca,dar cum v-am spus el in general e cuminte.,nu stiu daca am motive sa ma ingrijorez.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:02am Oct 10
ati putea discuta direct cu el despre cum se simte la gradinita… despre desenele lui… de ce prefera culorile respective… Sigur o sa va lamureasca ;)

Clau Anki 11:52am Oct 12
Va recomand sa va interesati ce activitati fac la gradi si sa incercati, pe cat posibil, sa le repetati si acasa. de exemplu, dati-i o catre de colorat si urmariti cum coloreaza acasa. Sau alte exercitii de la gradi. Daca vi se pare ceva neanregula, cereti parerea psihologului gradinitei respective. Apoi, se poate sa descoperiti ca acolo la gradi e o problema cu copilul. Poate nu se simte suficient de apreciat de catre educatoare; poate simte ca un alt coleg este mai valoros in ochii dansei si asta il inhiba. Dar si acest lucru il puteti afla, vorbind despre colegii lui sau jucandu-va cu el de-a educatoarea si copiii, joc in care dumneavoastra luati rolul copiilor iar fiul dumneavoastra ia rolul educatoarei. O va imita intocmai! Va doresc multa creativitate in joc si vigilenta in urma descoperirilor. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita