consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baiatul meu de 12 ani este foarte inchis cu noi, parintii, dar cand este cu copiii afara este foarte relaxat si binedispus.

Terapeuti RO 12:39pm Jun 18
Mesaj:
Buna ziua! Am un baiat de 12 ani este foarte inchis in el in general cand este cu noi parinti acasa nu stiu ce are mereu am impresia ca il apasa ceva dar cand este cu copii afara este foarte relaxat si bine dispus eu ca mama nu il inteleg de ce este asa poate ma puteti ajuta sa inteleg ce se petrece cu copilul meu.

Botezat Radu 3:14pm Jun 18
poate ca a facut ceva de care ii este rusine, ceva care priveste parintii

Carmen Caramlau 4:10pm Jun 18
Mergeti la terapie cu baiatul si lasati-l singur cu terapeutul, daca aveti incredere in el (in specialist). Apoi discutati cu terapeutul. Sunt situatii care ii depasesc pe parinti si cel mai bun lucru e sa inteleaga ca au si ei, ca toti oamenii, limitarile lor.

Psiholog Clinician 6:37pm Jun 18
Pot fi mai multe cauze ale comportamentului sau de la rusine, teama , culpabilitate, nevoia de atenție etc..Ați putea încerca sa stati de vorba cu el, sa il incurajati sa spună ce il apasa.Daca credeți ca situația va depășește si durează de ceva timp ar fi bine sa va adresati unui psiholog

Clau Anki 11:13am Jun 19
Perioada adolescentei este perioada maximului comformism, dar nu cu familia, ci cu grupul de prieteni. Referitor la familie sunt respectate doar valorile fundamentale. Grupul este cel care ii confera o identitate (subiectiva); este un fenomen normal, nu te alarma prea tare. Incearca sa te comporti ca si un prieten cu baiatul, nu ca si un parinte. astfel va simti ca are libertatea de care are nevoie. Insa aceasta libertate trebuie sa fie controlata. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile