consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul meu nu comunica cu noi, dar afara, cu alti copii, rade si este foarte vesel.

Terapeuti RO 3:50pm Jul 18
MESAJ:
Buna ziua! Am un baiat de 12 ani este foarte tacut de multe ori cand vorbim cu el parca nu ne aude nu stiu ce are este foarte retras.Cand este in casa cu noi ambi parinti nu vorbeste de multe ori nimic ,as vrea sa stiu ce are,cand este afara cu prieteni lui este foarte vesel si rade mereu nu pot sa il inteleg de ce este asa.

Clau Anki 4:33pm Jul 18
Adolescenta vine la pachet cu astfel de manifestari. Cu siguranta ca are opinii contradictorii si decat sa va supere, mai bine nu spune nimic. Se zice ca adolescenta este varsta non-conformismului. de fapt este foarte gresit, pentru ca adolescenta este varsta maximului conformism, dar nu cu familia, ci cu grupul de apartenenta de la bloc, de la fotbal, de la discoteca, etc. Va doresc multa rabdare si toleranta!

Cocris Alinaa 5:50pm Jul 18
multumesc pt sfat!

Adrian Vasile 8:04am Jul 20
Nu imi este foarte clar despre ce anume vorbiti cu el. Poate ar trebui sa vorbiti despre lucrurile care ii fac lui placere, s-ar putea atunci sa gasiti mai multa deschidere din partea lui.

Cocris Alinaa 8:12am Jul 20
N u vorbesc nimic ce ar putea sa il supere doar ce eu nu inteleg ca el cand intrain casa face mereu pe suparatu si cand iese pe usa si merge cu prieteni lui afara este degajat ,vesel.

Adrian Vasile 8:16am Jul 20
Hm… Nu stiu situatia dumneavoastra cu exactitate asa ca nu pot avea o parere clara. Ma gandesc doar ca poate vrea sa aiba spatiul sau personal si dumneavoastra sunteti inclinata sa-l cocolositi.

Cocris Alinaa 9:11am Jul 20
da este adevarat.

Adrian Vasile 9:48am Jul 20
Well… Daca problema este ca il cocolositi si sunteti atasata de el, atunci solutia ar fi sa incepeti sa va ocupati mai mult de dumneavoastra decat sa va faceti griji pentru problemele lui. Presupun ca incet incet va incepe sa se descurce singur.

Cocris Alinaa 10:27am Jul 20
multumesc

Adrian Vasile 11:18am Jul 20
Cu placere. Oricum, daca-i mai adanca problema, sugerez sa vorbesti cu cineva in detaliu.

Carmen Caramlau 4:32pm Jul 21
E nevoie sa fie observata dinamica familiei pentru a gasi niste explicatii posibile.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed