Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Unul dintre copiii mei nu-mi mai vorbeste din cauza sotiei lui, care m-a acuzat de multe lucruri, printre care si ca felul meu de crestere a copiilor lasa de dorit.

Terapeuti RO 8:48am Aug 12
Mesaj:
buna!!!!!!sunt C.am 44 de ani….pe langa problemele pe care le.am intampinat in viata(precum si un divort dupa 25 de ani de casnicie)precum si depresile care le tratez prin medicamente prescrise de un pshiatru…am nevoie de un mic ajutor…este vorba de unul dintre copii mei(23 de ani)care in curand v.a fi tatic,si care nu.mi vorbeste din cauza sotiei lui care m.a acuzat de multe lucruri printre care si k felul meu de crestere al copiilor mei lasa de dorit,dar cel mai dureros este faptul k in loc k copilul meu sa i.a o atitudine,se lasa manipulat de ea….si m.a rugat sa le dau pace…dar in fine sunt MAMA…si ma doare…dar am si orgoliu…pt care nu.i caut nici eu…desi stiu k fiul meu ar avea nevoie de sprijinul meu moral…am incercat toate caile de acces pt a vorbi cu copilul meu…dar sunt respinsa total…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:52am Aug 12
mai mult decat sa va recomandam sa lasati orgoliul, nu prea avem ce sa va spunem, dar daca fiul si sotia lui nu vor sa vorbeasca atunci nimeni nu ii poate obliga (sunt majori), trebuie sa ia deciziile in cuplu, mai ales acum. Insistati totusi si incercati sa gasiti o cale de mijloc pt toata lumea; puteti chiar apela la un terapeut de familie daca exista disponibilitatea. Succes!

Mihail Jianu 9:03am Aug 12
Rolul dumneavoastra este doar partial…la nivel de sfat..in caz de nevoie…asa ca incercat sa va axati mai mult pe viata dumneavoastra….

Ioana Frecan 10:17am Aug 12
Probabil nora dvs. este furioasa si de aceea va acuza pentru cum v-ati crescut copiii. Si poate nu va cunoaste, sau cunoaste doar o parte din cine sunteti. Poate ca depresia de care suferiti va acopera autenticitatea. Ar fi de ajutor pentru relatia cu fiul dvs. sa mergeti catre el. Si sa va vindecati pentru a va putea arata cu toate partile. Toate cele bune!

Carmena Antal 3:00pm Aug 12
va multumesc frumos….!!!!!!!!!!…Mihail…Ioana….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita