consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt in divort si am o fetita de 7 ani cu care nu reusesc sa ma mai inteleg. Nu ma asculta, vorbeste urat, este violenta, tipa, pare sa nu-i pese de nimic decat de interesele ei. Limbajul l-a imprumutat din casa tatalui sau.

Terapeuti.ro 6:45am Oct 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

buna ziua. in primul rand vreau sa va intreb ceva: am un copil de 7 ani jumate, fetita, cu care nu reusesc sa ma mai inteleg. nu asculta de mine, vorbeste foarte urat, este violenta, tipa, pare sa nu-i pese de nimic decat de interesele ei. mentionez ca sunt in divort si limbajul pe care il are se datoreaza mediului in care fata merge la taica-su acasa. acelasi limbaj acelasi comportament. am incercat cu vorbe frumoase sa o fac sa isi schimbe putin comportamentul. a ajuns cateodata cand se enerveaza, pe langa faptul ca imi vorbeste urat mai si se repede la mine, cum facea si tatal ei cand stateam acolo. ea zice ca sunt totul pt ea, ca nu mai vrea la tatal e, pt ca stie si ea ca acolo nu-i este bine, plange cand trebuie sa mearga acolo…nu stiu ce sa mai fac. sa o duc la psiholog acum cat suntem in divort, e si influentata de tata, care ii spune numai aiureli si ii baga in cap tot felul de prostii.


Olimpia Ciocea 7:48am Oct 14
Divortul este un factor extrem de stresant atat pentru parteneri cat si pentru copii. Fiecare adult gestioneaza diferit situatia , dar copilul nu intelege ce se intampla in cuplu si ce se va intampla cu el mai departe , el este prins in lupta pt orgolii a parintilor.O psihoterapie este foarte utila in aceasta situatie, atat pt copil cat si pt dumneavoastra.Copilul nu preia ce i se spune, in general ci interpreteaza in felul propriu ceea ce vede.Mult curaj!

Tiberiu See 7:20pm Oct 21
Este foarte dificil pentru o persoană divorțată să își crească copilul, însă deloc imposibil. Nu uitați că acel copil are nevoie de afectivitate, de toată atenția dumneavoastră, să îi explicați ce e bine și ce este rău și astfel va face diferența între calitatea educației primite de la dumneavoastră și cea primită de la soț. Vă rog să nu uitați că nu trebuie să îl jigniți pe soț sau să îl devalorizați de față cu ea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile