consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul de 7 ani al fratelui meu s-a schimbat de cand fratele meu s-a recasatorit. Are privirea speriata sau ramane blocat daca il intrebi ceva…

Terapeuti RO 8:44am Jun 17
Mesaj:
buna ziua!
am un frate care a fost casatorit(6 ani) are 2 copii iar la divort baiatul i-a ramas lui si fetita la mama, toate bune… de ceva vreme insa sa recasatorit si de atunci a inceput si problemele(legate de copil) actuala sotie mai are un copil a ei de 2 ani jumătate iar baiatul fratelui are 7 ani jumătate, pana sa recasatorit timp de aproape 2 ani copilul a stat la mine (fratele meu era la lucru venea la sfarsitul saptamani ca si acum dealtfel) deci era un copil intelegator, cuminte… de când sa casatorit fratele meu copilul s-a schimbat mult an rau, nu mai comunica este amenintat de mama vitrega ca daca vb cu tusa sau cu bunici o pateste, el când vine in vizita la noi tot timpul are grija de fratele lui (adica copilul mamei vitrege) nu se joaca asa cum al stiam eu anainte si are o privire speriata când ai zice mama ceva ramane blocat ….an urma cu cateva zile el s-a intanit cu bunicul lui si stand de povesti el zice: "bunicule ui pe buna acolo eu o vad si pe mami.. si arata spre niste copaci dar nu era nimic … si aici a inceput intrebarile noastre ce se intampla cu copilul??? el mai zicea ca de cate ori se intoarce de la scoala al apuca tremuratul ca ii frica de mami. as avea nevoie de niste sfaturi cum sar putea proceda sa se salveze si casnicia si sa fie si copilul asa cum era anainte fara temeri?? MULTUMESC ANTICIPAT!!!

Carmen Caramlau 12:27pm Jun 18
Primul lucru: discutati cu fratele dvs. E posibil sa nu stie cu adevarat ce se intampla. Copilul pare abuzat psihic si pentru situatii de acest gen exista servicii sociale care pot interveni legal. Binele copilului trebuie pus mai presus de orice. De asemenea, copilul are nevoie de consiliere terapeutica acum, nu mai tarziu, pentru a nu se produce modificari comportamentale dramatice. Aveti de unde alege un terapeut (fie de aici, de pe site, fie o recomandare). Va felicit pentru grija si atentia cu care inconjurati acest copilas. V-ati gandit sa cereti tutela?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed