consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fetita mea viseaza urat in fiecare noapte, lucru urmat de plans si dureri mari de burtica.

Irina Tacliciu 2:31pm Apr 9
Buna ziua. Fetita mea cea mare de 5 ani mai nou viseaza urat de cateva zile in fiecare noapte fapt urmat de plans si dureri mari de burtica. Este un copil bun cuminte . Nu se uita la scene de violenta la tv numai la desene disney cu printese si vrajitoare . Intr-o seara ce am reusit sa aflu ce visa era un val mare de apa. Este cazul sa merg cu ea la psiholog sau sa o urmaresc. Precizez ca este un pic geloasa pe sora sa cateodata. Sm facut testul cu desenatul membrilor familiei si isi trece inclusiv sora. Mulțumesc.

Psihoterapie PentruFamilie 9:38pm Apr 9
In comunicarea cu copilul e important in primul rand sa-l asculti, sa discuti cu el atunci cand are acele vise, sa incerci sa intelegi ce a facut in timpul zilei si daca exista ceva ce ai putea corela cu visul respectiv. Sa-i explici atat ca intelegi cum se simte cat si de ce nu are motive sa se teama. Sa-i dati de inteles amandoi (e important sa fie implicat si tatal) ca ii sunteti aproape..prin tonul folosit, prin apropierea corporala. Uneori foloseste sa ii spuneti ca unul din personaje ei indragite are puteri magice si o poate apara de orice problema ar putea sa apara in timpul somnului…in plus nu uita de vizita la medic pentru durerile la burtica (incearca si iaurtul cu lactobacili, uneori ajuta)

Irina Tacliciu 4:24am Apr 10
Multumesc mult. Partea medicala in legatura cu burtica e testata deja.

Simona Aron 6:45pm Apr 10
Câteva idei pentru gestionarea geloziei între fraţi/surori, într-un articol scris de colega mea, Andreea, psihopedagog.
http://psihoterapiesihipnozaclinica.wordpress.com/2014/03/28/cum-gestionezi-gelozia-unui-copil-la-venirea-pe-lume-a-unui-fratesora/


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed