consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel de 4 ani jumatate si de cand a inceput gradinita s-a imbolnavit mult mai des, a devenit foarte nervos, agitat, ne cearta, ne zgaraie, ne bate. Dar la gradinita nu se comporta asa, este foarte cuminte si ascultator.

Terapeuti.ro 7:08am Nov 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna dimimneata,
am un baietel de 4ani si 6luni,a inceput gradinita anul acesta.in afara faptului ca s-a imbolnavit mult mai des decat pana acum,a devenit foarte nervos,agitat,ne cearta,ne zgaraie,ne bate.Dar la gradinita nu se comporta asa,este foarte cuminte si ascultator.El este in general un copil energic,vesel,dar cum am spus in ultima perioada a fost foarte nervos.
va multumesc.
alina


Doina Zamfirescu 7:57am Nov 24
Va recomand sa consultati un terapeut pentru a identifica motivele pentru care se comporta asa.

Adriana Buda 5:13am Nov 25
Daca doar acasa are acest comportament agitat si agresiv, inseamna ca ceva nu-i “prieste” din ce se intampla in casa. Poate fi relatia dintre dvs.si sot, sau starea de spirit din casa, inconsecventa comportamentala a unui membru al familiei, un sentiment de “gelozie”-nu vrea sa imparta iubirea lui pentru mama cu nimeni. Ar bine sa mergeti la un psiholog clinician care poate identifica corect cauzele coportamentului diferit si agresiv pe care il are. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile