consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un copil de 11 ani. Am divortat cand el avea un an si am incercat sa ii ofer o viata linistita si un exemplu cat mai bun. Acum simt ca nu il mai pot controla. La scoala sau in societate isi schimba total comportamentul.

Terapeuti.ro 8:29am Nov 7
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua.Am un copil in varsta de 11 ani.am divortat cand el avea un an si am incercat sa ii ofer o viata linistita si un exemplu cat mai bun.Acum simt ca nu il mai pot controla.Acasa are un caracter si la scoala sau in societate, isi schimba total comportamentul.Nu sunt de acord cu violenta si simt ca ma depaseste cumva situtia…


Doina Zamfirescu 8:35am Nov 7
Din cate spuneti se pare ca a intrat in perioada preadolescentei. Care vine cu anumite modificari de comportament. Este drept ca, probabil si lipsa unei figuri paterne poate fi un factor care sa contribuie la acest gen de manifestare. Va recomand sa discutati mai in detaliu cu un terapeut, pentru a intelege cum sa gestionati situatia.

Olimpia Ciocea 2:29am Nov 8
Daca veti cauta sa-l controlati nu veti ajunge la nici un rezultat, se va razvrati si mai tare.Gasiti modalitati de a coopera cu el, vorbiti cu el, asculati-i punctul de vedere, nevoile .Nu ati descris ce fel de comportament are acasa si cum e la scoala. O ipoteza:daca acasa are un ,, caracter"( adica bun , inteleg) , el se simte sub control, in societate va avea grija sa caute sa detina el controlul si se va manifesta ca atare.Un terapeut v- ar putea ajuta sa gestionati mai bine situatia si sa priviti lucrurile si din alta perspectiva.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile