consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt epuizata…. Am un băiețel minunat de 2 ani, inteligent și energic. Are ieșiri violente, cauta sa lovească, se da cu capul de scaun, musca, urlete țipete… Nu l-am lovit niciodată. Are parte de iubire. Nu urlam, petrecem timp de calitate toți 3…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online:

Mămică și educatoare…. Sunt epuizata…. Am un băiețel minunat de 2 ani și 2 luni inteligent și energic. Are ieșiri violente…. Inițial am crezut ca sunt diverse motive, ne gândeam ca poate joaca noastră neinteleasa de el…televizor… Si multe altele… Oboseala… Etc…încet incet am ajuns sa cred ca din colectivitate ( creșă) dobândește diverse comportamente negative. Țin sa menționez ca atunci când sunt eu în vacanta îl țin acasă… Își revine… Nu mai are ieșiri urate ( cel puțin nu la nivelul care ma sperie). Sa povestesc cum se manifesta ieșirile…. cauta sa lovească la propriu…. se da cu capul de scaun de masa ( daca este în acesta), musca ( asta de la creșă am aflat) urlete țipete ( de zici ca îl taie cineva..) nu l-am lovit niciodată… Dar am țipat la el… Întrebarea mea este… Cum sa fac… Sa reușesc…. Sa am destulă rabdare și ptr el după o zi de urlete de la munca… Petrec cât de mult timp pot cu el… Inclusiv tatal… Are parte de iubire ( este exclusa o boala psihica… Nu este cazul și as recunoaște…) ma doare gura de cât am explicat ca e urat comportamentul lui… . Ca doare etc…. Nu știu cum sa mai procedez… Am cam obosit sa caut răspunsuri…. Am mers pe premiza ca este oglinda familiei… Ca de regula problemele sunt la parinti și nu la copil… Dar e peste puținele mele sa înțeleg… Nu ne lovim în familie… Nu urlam..petrecem timp de calitate toți 3…facem lucruri impreuna…deci… Creierul meu spune ca este creșa ” de vina”… Sa fie așa? ( doamnele spun ca se bat parte în parte pe acolo…) sau buba e la noi…? Uff…. Mai durează perioada asta…. ☹️?