consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Este prima data cand incerc aceasta metoda de a afla posibile greseli pe care le fac eu in calitate de parinte. Am 38 ani si un baiat de 11. Anul trecut acesta a fost batut de colegii de clasa pana a ajuns internat in spital, iar din acest an copilul a inceput sa isi faca drepatate singur, nu mai coopereaza nici cu noi in calitate de parinti, nici cu profesorii si nici cu colegii. Toata lumea e impotriva lui.

Terapeuti.ro 8:33am Mar 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Este prima data cand incerc aceasta metoda de a afla posibile greseli pe care le fac eu in calitate de parinte. Am 38 ani si am un baiat de 11, in anul scolar trecut acesta a fost batut de colegii de clasa pana a ajuns internat in spital. Apoi a urmat mutarea lui in alta unitate de invatamant, deoarece acolo nu s-au luat masuri ca el sa se poata intoarce in siguranta acolo. Dar incepand din acest an scolar copilul a inceput sa isi faca drepatate singur, nu mai coopereaza nici cu noi in calitate de parinti, nici cu profesorii si nici cu colegi. Toata lumea e impotriva lui. Nu conteaza daca noi ii oferim tot ce isi doreste, nu conteaza nici daca e pedepsit , efectiv nu ii mai pasa de nimeni si nimic. Noi suntem la capatul puterilor. Voi ce ne sfatuiti sa facem? Sa cautam un psiholog bun la noi in oras? Orice sugestie e bine venita. Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu 8:56am Mar 11
desigur cautati sa mergeti cu el la un psiholog… este nevoie ca cineva sa fie accepta (sub orice forma) in universul sau si sa il redirectioneze!

Mihaela Vasut Luncasu 5:42pm Mar 11
Da, cautati un psihoterapeut cu care fiul dvs sa se simta confortabil sau daca nu , incercati o terapie de familie. Poate in compania dvs problema “lui” devine problema familiei.

Mirela Dejeu 10:22pm Mar 13
in primul rand sa il iubiti neconditonat,sa stati langa el si sa ii fiti cei mai buni prieteni


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile