consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt un tanar de 30 ani si locuiesc in UK. Am o grava problema cu care ma lupt de foarte multi ani si nu reusesc sa o depasesc, indiferent unde as fugi in lumea asta, si anume jocurile de noroc. Am distrus tot ceea ce a luat contact cu mine, inclusiv pe mine.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online:

Buna ziua,

Sunt un tanar de 30 ani in momentul de fata locuiesc in UK.Din familie il mai am doar pe tata care este in Romania(mama a decedat anul trecut).
Am o grava problema cu care ma lupt de foarte multi ani si nu reusesc sa o depasesc indiferent unde as fugi in lumea asta si anume jocuri de noroc.joc de cand inca eram minor si in ultimii ani am ajuns sa fac excese cum numai in filme se pot vedea.Am distrus tot ceea ce a luat contact cu mine inclusiv pe mine.Nu am incercat niciodata un astfel de tratament,terapie. nu stiu cum se procedeaza si ce trebuie sa zic. povestile mele sunt multe si sunt extreme.Momentele in care iese bine sunt foarte scurte si cand iese rau au repercursiuni grave si de lunga durata.desii trecand prin ele de multe ori continui sa le fac si sa distrug tot ce este in jurul meu si se pare ca mai putin pe mine pt ca inca respir.

  • Botezat-Antonescu RaduBotezat-Antonescu Radu Este nevoie de munca multa. Daca tot esti in UK ia legatura cu Silvia Gerea. Succes!
  • Silvia Gerea
    Silvia Gerea Botezat-Antonescu Radu are dreptate este mult de munca, dar nu va faceti griji referitor la sedintele de terapie. Terapia este munca in echipa iar discutiile decurg natural desi se folosesc diverse tehnici si metode. Daca este un terapeut cu experienta face ca totul sa fie usor si sa simplifice tehnicile pe intelesul persoanei cu care lucreaza.
  • Elena Savu
    Elena Savu Felicitari! Ati facut primul pas spre schimbarea prin psihoterapie: ati identificat nevoia si ati cerut informatia. Urmeaza alegerea persoanei alaturi de care sa va atingeti scopul de a functiona mai util in propria viata. Succes!
  • Tiberiu Seeberger
    Tiberiu Seeberger Dar ar trebui să încercați, dacă nu terapie acolo, măcar una pe skype. Vă poate ajuta !


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed