Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Cand sunt acasa cu copilul, ne jucam, vine dupa mine, o iau in brate. Dar cand suntem in oras, nu vrea sa vina la mine.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online 
Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
buna ziua. am o intrebare. de ce copilul meu de 1.3 ani nu vrea sa vina la mine? de exemplu, cind sunt acasa cu copilul ne jucam, vine dupa mine pe oriunde, o iau in brate cind vrea. dar cind suntem prin oras, de exemplu, recent am fost la frizerie si o doamna a luat copilul in brate. cind am vrut so iau eu in brate nu a vrut. si asa de fiecare data face. oare de ce?
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu ma gandesc ca este prea devreme sa iti faci griji. Daca acasa totul este ok, poate ca in oras vrea atentie mai mult din partea altora. Am si eu o fetita de 1 an si practic este destul de ‘fitoasa’… fratele ei mai mare a fost la fel :)
 • Cristina Raluca
  Cristina Raluca Va ganditi ca are copilul sau daca nu, atunci dv o problema? Este posibil sa studieze persoana respectiva. Sau accesoriile, orice o atrage si este nou. Poate se simte bine in brate si la altcineva, nu doar la dv. Sau poate fi si acesta un mod de interactiune cu ceilalti. Sa vada cum e si la altcineva.
  Dar nu ne-ati spus cum este pt dv acest lucru.
  Va e teama ca nu va mai vrea?
  Si ce faceti atunci cand spune ca nu vrea la dv?
  Puteti incerca sa ii lasati spatiul necesar copilui si sa ceara el la dv.
 • Andi Miana
  Andi Miana Tema de terapie: rana respingerii. Cine, cand si cum mi a transmis in existenta mea respingerea, pe cine si cum resping eu, resping? stiu sa zic si NU? sau vreau sa nu simta nimeni ce simt eu cand sunt respins si devin people-pleaser….etc…Multumiti copilului ca v-a indicat cu degetul pe buton ce aveti de lucrat in interior. Succes!
 • Marilena Popa
  Marilena Popa Buna ziua, din foarte scurta dumneavoastră relatare imi pare ca este vorba de un stil de atasamanet evitant sau ambivalent. Nu o sa va explic aici toata teoria lui John Bowlby, insa gasiti online o groaza de resurse pe acest subiect. Daca va îngrijorează acest aspect si puteti identifica si alte dificultati in relatia cu copilul dumneavoastră puteti apela la un psihoterapeut pentru o evaluare. Numai bine!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita