consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 35 de ani si de vreo doua luni tot timpul simt tremur si agitatie in corp. Am probleme si cu somnul. Cand stau pe pat intinsa, parca tremura patul cu mine. Ma tem ca tremurul are legatura cu acufenele de care sufar si pentru care am facut tratamente, dar fara folos.

Terapeuti.ro 7:18am Apr 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna!ma numesc Liana,am 35 de ani,casatorita. 1 fetita.tot timpul simt tremur si agitatie in corp,am probleme si cu somnul.am un tremur interior al corpului.il simt de vreo2 luni.cand stau pe pat intinsa parca tremura patul cu mine.De la ce poate fi?stresul la serviciu este normal,eu lucrand ca ospatar.ma dor tare si picioarele de la genunchi in jos.ma tem ca poate tremurul are legatura cu acufenele de care sufar pt care am. facut tratamente dar fara folos acestea nu s au ameliorat..cu tanakan movalis no spa.ma supara tare tremurul deoarece nu ma pot odihni.acum am tratament de dr.de familie 10 zile pe luna timp de 3 luni cu miligamma n de 2 ori pe zi.si seara iau extravalerianic.in mai am programare la un dr neurolog.am vrut mai repede dar nu sa putut din cauza programărilor multe.nu stiu ce sa fac sant cu moralul la pamant.


Lia Oltean 7:27am Apr 1
Dacă excluzi cauzele organice în urma investigațiilor medicale, rămân cele psihologice – ar putea fi vorba de anxietate. Recomandarea mea e sa explorezi cauzele și sa începi ulterior tratamentul în funcție de acestea.

Psiholog Cristina Cristea 7:30am Apr 1
Intai vedeti ce spun analizele. Tremurul poate fi de la o stare nervoasa, anxietate.

Costache Adriana 8:45am Apr 1
control neurologic vroiam sa va recomand si eu, e de preferat sa incepeti cu investigatii medicale amanuntite apoi se mergeti pe stres, tulburare de natura psihologica, etc…cu siguranta veti primi raspunsul corect la medic; succes si sanatate!

Dana Rosu 9:03pm Apr 1
Cum stati cu ficatul? Stiu ca suna bizar, dar atat insomnia, acufenele cat si durerile de genunchi pot avea ca si cauza ficatul.Chiar si starea generala de rau, tot de la ficat vine…si asta nu pentru ca ati mancat nepotrivit, desi si asta ar putea fi cauza, dar mai ales ca v-ati stresat si suparat( banuiesc), emotii care inhiba celula hepatica. Va recomand cu toata responsabilitatea sa faceti terapia Bowen!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed