consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu are cosmaruri oribile. Mama lui a decedat cand el avea 8 ani, cu mama vitrega nu se intelegea, spune ca il tinea nemancat…

Terapeuti.ro 7:26am Feb 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua sunt fata am 23 de ani si am o problema cu iubitul meu care este si viitor sot el are tot 23 de ani nu aveam copii relatia cu familie noastre este una buna locuim in casa parintilor mei dar ei sunt plecatii la munca in afara ne intelegem bine aveam o viata sexuala normala doar ca nu se intelege cu fratele meu nu prea ae suporta reciproc problema lui este ca de ceva timp are cosmaruri ma sperii si eu cand incepe sa urle in somn inca de cand eram si noi in afara au inceput aceste cosmaruri am fost cu el la biserica ia trecut un timp e credincios de fel se inchina inainte de masa inainte de somn dar cosmarurile au reaparut nu sunt dese dar sunt oribile mama lui a decedat cand el avea 8 ani dar spune ca nu a avut afectiuni grave sau alte chesti asemanatoare dupa moartea ei insa cand avea 12 ani tatal lui a adus o femeie in casa iar cu aceasta femeie a avut tot timpul o relatie peoasta nu il batea nu il chinuia dar nu se intelegeau spune ca il cam tinea nemancat. nu avea aceste cosmaruri cand era mic ele au inceput pe la 21 de ani ce sa fac sa il ajut???


Lia Oltean 7:57am Feb 11
Îmi imaginez că trebuie să-ți fie greu văzând persoana iubită neliniștită. Îți recomand să vorbești cu el deschis și să-l îndrepți către un psihoterapeut, explicându-i îngrijorările tale în ceea ce-l privește – poate sunt lucruri pe care, indiferent de cât sunteți de apropiați, nu se simte confortabil să ți le împărtășească, în momentul de față (nu înseamnă că nu te iubește sau că nu are încredere în tine!). Cel mai indicat ar fi să găsiți un terapeut cu care să abordeze aceste neliniști. Rămâi suportul său.

Carmen Ontanu 8:16am Feb 11
Incercati psihoterapie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile