consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 52 de ani si in luna septembrie am pierdut-o pe mama. A fost o persoana care niciodata nu si-a aratat iubirea fata de mine. Am sperat pana in ultimul moment ca o va face. Cum pot trece peste acest lucru?

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Am 52 de ani.Lucrez la o fabrica de mezeluri la livrari.Sunt casatorita de 30 ani .In luna septembrie am pierdut_o pe mama.In urma decesului au ramas pentru mine multe lucruri pe care nu le inteleg.Mama a fist o persoana care niciodata nu si_a aratat iubirea fata de mine. Am sperat pana in ultimul moment ca o va face.Cum pot trece peste acest lucru? Ar trebui sa ma debarasez de tot ce imi aduce aminte de ea?
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu uneori, fara voia noastra, parintii pot fi indisponibili emotional, din pacate. Recomandarea mea ar fi sa discutati macar cateva sedinta cu un psihoterapeut pt ca clarifica relatia cu mama – ajuta foarte mult. Succes!
 • Florina Ghetu
  Florina Ghetu Nu și-a arătat iubirea, dar v-a iubit. Au făcut parte dintr-o generație în care nu își arătau iubirea, dar făceau totul pentru copiii lor.
 • Diana Larisa Nacu
  Diana Larisa Nacu Pentru ca prioritare noua, ne sunt vorbele si nu faptele.Ati simtit iubirea dansei,dar v-ati dorit o confirmare.Fiti mandra de ceea ce sunteti azi,pentru ca sunteti parte din ea !Probabil o intalnire cu cineva de specialitate o sa va confirme dragostea dansei nespusa.
 • Luiza Parcanschi
  Luiza Parcanschi Probabil ca mama dv a fost o fire mai rece ,mai ancorată în problemele zilnice si mai puțin sau aproape deloc emoțională.Desigur ca acesta nu este un lucru care sa va fi făcut bine dar acest aspect oricum nu il mai puteti schimba .Luati lucrurile ca atare ,cu siguranta v a iubit dar din cauza faptului că nu a verbalizat asta si nici nu v a arătat o prea mult emotional ati considerat ca nu exista.Atat a putut sa va ofere si probabil daca stati sa va gânditi poate nu a fost o mama atat de rea dar foarte probabil ca , greutățile vieții si probabil viata probabil nu prea usoara cu tatăl dv au făcut o sa fie mai puțin emoțională. Sa aveti grija sa nu faceti aceleasi greșeli ca si ea! Vindecati va ca se poate , de aceasta durere sufletească .Tot ce e mai bun !


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile