Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama mea a decedat acum 4 luni si intru des in depresie. Baiatul cu care ma intalneam a renuntat la mine, cu tata nu sunt in relatii prea bune, parintii mei erau divortati, iar tata are o familie noua.

Terapeuti.ro 6:51am Jun 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:am o problema au decedat mama mea cu 4 luni in urma des intru in depresie permanent mi se schimba dispozitia ,ma intilneam cu un baiat la care tare tare tineam in momentele grele cind aveam nevoie de el dupa ce sa intimplat cu mama o renuntat la mine nu mai vroia sa vorbeasca. peste un timp mo sunat eu iarasi am devenit dependenta il sun iii scriu singur fara ca sa ma suni dar constient inteleg ca nu e persoana de care am nevoie cum sa procedez ce sa fac. cu tata is in relatii nu pre bune parintii mei erau devorvati deja cind mama o decedat vreu atentie numi acorda are deja familie noua .eu lucrez deja ma intretin singur parca singur pot sa raspund pentru mine dar ma deranjeaza cheeestele estea ce sa fac cum sa procedez


Botezat-Antonescu Radu 6:59am Jun 10
Condoleante! Du-te si stai de vorba cu un psihoterapeut pana te ‘pui pe picioare’… esti in plin doliu si ceea ce simti tu este firesc! Sprijinul psihoterapeutului este sincer, neutru, obiectiv si impartial. Curaj!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita