consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie dramatica cu medicii si spitalele. Mi-a murit mama acum doi ani, muncesc ziua, studiez noaptea, dorm putin si inca ma doare enorm pierderea ei. Am avut o serie de depresii, iar acum mi-a aparut pe picior o pata de culoare rosie, ca o arsura, tare la palpat si putin dureroasa, insa mi-e frica sa ma duc la spital.

Terapeuti.ro 6:37am May 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

De o vreme mi-a aparut pe piciorul drept o pata de culoare rosie, ca o arsura, de forma iregulara, tare la palpit si putin dureroasa. Am incercat unguente si nu au avut nici un efect. Acum am observat ca au aparut altele mai mici, mai dureroase si de culoare castanie, pe glezna stanga. Inca am senzatia de arsura din cand in cand.

Mi-a murit mama acum doi ani si, inafara faptului ca muncesc ziua si studiez noaptea, dorm putin si inca sufer enorm pierderea ei. Am avut o serie de depresii din care am iesit fara medicatii. Unicul tratament a fost de trei luni cu extract de sunatoare si valeriana, prescrise de medicul facultatii.

am o relatie dramatica cu medicii si spitalele.
Si acum cred ca sunt aperiata.

Multumesc


Botezat-Antonescu Radu 6:45am May 30
imi pare rau pt pierderea ta, insa nu este un motiv sa te feresti de medici. Inteleg ca in Romania (cel putin) increderea in medici este mai mult decat ‘incurajata’ (din orice directie) insa nu avem cum sa te consultam online, oricat de ‘buni’ medici am fi. Exista cabinete particulare (care au contract cu CNAS) la care poti merge gratuit cu trimitere… sau chiar sa platesti consultatia… poate este nevoie de o biopsie… poate este mult mai simplu… s.a.m.d. . Faptul ca dormi putin, ai avut o ‘serie de depresii’ si inca simti suferinta pierderii mamei tale nu este ceva peste care este bine sa ‘treci’ pur si simplu. Curaj!

Adrian George Ion 6:58am May 30
Posibil din cauza nervilor sa fie , stres acumulat. Am aceeasi problema . Doar ca mie imi ies pe tot corpul . Am mers la farmacie si am luat o crema.

Carmen Ontanu 7:42am May 30
Consulta un medic si daca analizele sunt bune, apeleaza la un psihoterapeut.

Psiholog Daniel Mois 12:31pm May 30
Daca pata se extinde relativ repede, poate fi un ERITEM MIGRATOR, cauzat de o muscatura de capusa infestata cu Lyme. O afectiune pe care 99,9% dintre medicii din Romania nu o cunosc, nu stiu sa o dagnosticheze, si nu iese la analize, cu exceptia celor specifice acestei afectiuni! Studiaza pe internet, documenteaza-te, si constientizeaza ca esti primul si cel mai apropiat individ responsabil de propria ta sanatate! Un medic, care te consulta 10 minute, rareori va fi capabil sa iti spuna mai mult decat poti afla chiar tu despre tine!

Nicoleta Tatu 7:37pm May 30
In aceasta situatie cel mai indicat ar fi sa excludeti intai cauzele medicale – un consult dermatologic in acest sens ar ajuta.Daca investigatiile medicale sunt ok m-as putea gandi la o somatizare, in acest caz puteti consulta un psihoterapeut.

Terapeuti.ro 7:03am Jun 1
RASPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A POSTAT INTREBAREA: "Va multumesc din suflet la toti si la fiecare-n parte, pentru sensibilitate, caldura umana si empatie.
Pe 03/06/2016 am prima consultatie la dermatolog, si merg cu mintea deschisa.
Clar ca, daca asta va fi nevoie, voi cere ajutor psicologic. In ultima vreme m-au cucerit cartile lui Irwin Yalom, si cred ca o sa-mi fie mai usor sa accept un astfel de tratament.
Cu recunostinta,
Adriana".


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile