consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prin septembrie 2016, am avut un accident de bicicleta. Am doar 13 ani. Am cazut de la 5 metri. Sub pod nu era apa, era ciment. Am avut ambele picioare in ghips, mana stanga, am fost cusut la cap, am avut plaga vertex de 5 mm. De atunci tot visez noaptea aiurea. Gen ca zbor, ca ma intalnesc cu Dumnezeu, eu fiind ateu.

Terapeuti.ro 7:09am Feb 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Deci, sa incep.. Prin Septembrie, 2016, am avut un accident de bicicleta. Am doar 13 ani. Am cazut de la 5 metri. Sub pod nu era apa, era ciment. Aveam un ghiozdan in spate cu un hanorac, niste scule, o pompa si o pereche de blugi. Eram inafara municipiului. Am cazut pe spate. Era o vale mare, care se termina cu o curba si curba aia era pe un pod. Vizibilitate era, maxima. Nu stiu cum am vazut, dar m-am izbit in parapetul podului si am cazut sub el, pe spate. Am fost transportat imediat la spitalul de urgenta, apoi am fost trimis la Iasi. Am avut ambele picioare in ghips, mana stanga, am fost cusut la cap, am avut plaga vertex de 5 mm. De atunci tot visez noaptea aiurea. Gen ca zbor, ca ma intalnesc cu Dumnezeu, eu fiind ateu. Sau visez ca sunt implicat in accidente rutiere si tresar prin somn, tip, imi sperii familia.. Nu am fost la psiholog pana acum, insa imi pun intrebarea aici. Pur si simplu acum imi e frica sa dorm. Ma gandesc gen daca sunt implicat intr-un accident rutier sau intr-o prostie si am un impact mare cu un obstacol si mor prin somn? Cum pot scapa de trauma asta?


Anca Dabija Psi 7:23am Feb 24
Evenimentul prin care ai trecut a lasat urme. Cu siguranta te va ajuta un demers terapeutic..curaj!

Botezat-Antonescu Radu 7:42am Feb 24
in primul rand sper ca esti bine acum, tinand cont de traumatismele suferite, cel putin fizic! Ce traisti acum este cu siguranta ecoul socului suferit atunci, cum ar fi de altfel si normal. Frica de moarte este innascuta, ne ajuta sa ne autoconservam, indiferent de orientarea religioasa sau spirituala :) . Sfatul meu este sa vorbesti cu parintii tai si sa incepi o psihoterapie pana iti integrezi acest eveniment traumatic. Curaj si succes!

Doina Zamfirescu 8:02am Feb 24
Si eu sunt de parere sa incepi o terapie pentru a rezolva problema.

Pascu Viorica 10:55am Feb 25
sustin opiniile de mai sus; ce ti se intampla are legatura cu evenimentul traumatic; dar linistete-te nu vei muri prin somn; sa nu-ti mai fie frica de acest lucru,!

Paula Ţintă 7:51pm Feb 25
Poti incerca terapia craniosacrala!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile