Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce as putea face ca sa scap de gandurile negre? Intr-o noapte am visat cum le faceam rau tuturor celor dragi si de atunci am o stare foarte agitata.

Terapeuti RO 12:28pm Mar 26
Mesaj:
Buna ziua, ce as putea sa fac sa scap de ganduriile negre?, intr-o noapte am avut un vis urat(cum le faceam rau tuturor celor dragi) si de atunci am o stare foarte agitata, vreau sa nu ma mai gandesc la acele lucruri, dar nu imi pot scoate acel vis din minte si incep sa imi fac griji. Cum as putea primi un ajutor dar prin anonim daca se poate. multumesc!!!

Botezat Radu 12:36pm Mar 26
daca mergeti la un psiholog, acest este obligat prin lege la confidentialitate. Nu ne putem ascunde sau ignora propiul inconstient, cel mai eficient fiind sa intelegem ce semnificatie a avut acel vis. In scris este putin cam dificil sa discutam asemenea situatii, preferabil, gasiti un psiholog si discutati cateva sedinte cu el/ea. Succes!

Consiliere Psihologica Anna Ri 1:22pm Mar 26
de gandurile negre nu putem scapa decat intelegand provenienta lor, decat afland sursa lor, adica stand cu ele fata in fata… curaj, caci o poti face!! imi poti scrie anonim, sau cum preferi tu: consilierepsihologicaonline@yahoo.com

Irina Puiu 1:37pm Mar 26
Daca ar exista o solutie magica prin care sa scapam de ganduri, chiar si negre… :) De fapt, chiar cand este vorba despre ganduri negre, tot despre fiinta noastra este vorba si atunci avem nevoie, ca sa ne lase in pace, sa le intelegem, sa le dam un sens. Visele noastre sunt despre noi si despre ce se petrece in mintea si-n sufletul nostru, nu atat despre altii si daca suntem deschisi le putem intelege mesajul. Deci, cautati un psiholog si da-ti expresie acestor ganduri in cabinetul psihologului. Colegul Radu a subliniat corect confidentialitatea de care trebuie sa dea dovada psihologul, adica psihologul nu vorbeste despre cazuri cu nimeni, nici acasa, nici cu prietenii, nicaieri. Are nevoie de acordul d-voastra si chiar si atunci, numai in anumite conditii o poate face. Aici as mai adauga si atitudinea non-judicativa a respectivului psiholog. N-o sa rada, n-o sa va traga la raspundere, n-o sa va tina morala, n-o sa va certe pt nimic… spun toate aceste lucruri, nu neaparat pt a va convinge sa faceti ceva, ci si pentru cei care nu cunosc aceste amanunte si poate, se tem sa apeleze la un asemenea specialist, mai ales cand existenta de zi cu zi le este afectata serios.

Taugner Lucian 9:47am Mar 28
consultati un psiholog sau un psihoterapeut ca sa identificati originea gandurilor si sa invatati sa le faceti fata.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita