consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mi-a spus ca ma compara in mintea ei cu fostul si ca ii e teama sa nu ma faca sa sufar.

Terapeuti RO 8:19am Jul 11
Mesaj:
Buna ziua , ma numesc Tudor am 17 ani iar problema mea este una de cuplu . Sunt impreuna cu o fata de 3 luni iar duminica , 6 iulie , prietena mi-a spus ca ma compară în mintea ei cu fostul (ea avand o relatie de doi ani cu el ) si ca ii e teama sa nu ma faca sa sufăr pe tema asta . Eu am reactionat calm si am incercat sa ii arat ca ii sunt aproape si ca o inteleg prin ce trece , dupa care mi-a spus ca s-ar putea sa ne despartim iar eu i-am zis ca mai bine vorbim urmatoarea zi că se aglomerează prea multe intr-o noapte . Dupa ce am terminat convorbirea ea plângea si stătea pe facebook si a vazut ca s-au afisat notele la bac si l-a sunat pe fost sa il felicite dar s-a blocat si mi-a zis ca parca nu ii mai recunostea vocea . Următoarele 3 zile ne-am vazut iar in a treia zi i-am zis sa vorbeasca cu fostul daca asa simte si a vorbit iar acum nu stiu ce o sa se întâmple . Ei doi un an intreg s-au certat , ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum sa tratez problema si daca pana acum am procedat corect , oferindu-i incredere si intelegere ?

Mihaela Vasut Luncasu 8:20am Jul 11
Ai facut bine.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:38am Jul 11
ai procedat foarte matur si ok. Este foarte bine ca ii acorzi timpul si spatiul necesar pe a-si rezolva aceste aspecte ale relatiei din trecut, pana la urma relatia voastra nu poate incepe daca ea este tot blocata in trecut. Daca are dificultati in continuare, o poti indruma catre un psiholog care sa o ajute. Succes!

Daniela Lovin Dragomir 11:53am Jul 11
Tudor, tu esti un tanar special! Daca ai procedat precum ti-a spus sufletul inseamna ca ai ales calea cea potrivita tie. La un singur lucru mi-ar placea sa te gandesti: vrei sa fii psihologul, amicul sau iubitul ei?

Carmen Caramlau 9:44pm Jul 11
In dragoste si in razboi totul e permis. Lasa gesturile mari pentru momentele de intimitate dintre voi doi. Si apoi, nicio femeie nu va alege sa stea cu barbatul care renunta la ea, oricat de nobil ar fi gestul lui.

Trandafir Mioara 7:16am Jul 12
Poate e bine sa-ti analizezi si propriile sentimente pe care le ai fata de ea si sa aveti o discutie sincera despre relatia voastra.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier