consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani si nu am dormit mai mult de 6-7 ore saptamana trecuta. Am inceput sa ma simt rau, sa ma gandesc la moarte si uneori tremur.

Terapeuti RO 7:31am Oct 2
Mesaj:
sakut. am 18 ani si de cateva zile am probleme nu am dormit mai mult de 6-7 ore saptamana trecuta si am inceput sa ma simt rau sa ma gandesc la ce se intampla dupa ce mor si alte deaste si sa tremur cateodata e de la raceala sau de la faptul ca nu am dormint? Multumesc anticipat

Clau Anki 8:39am Oct 2
Probabil te afli intr-o anxietate existentiala care genereaza aceste in somnii si aceasta activare fiziologica (tremuratul). Cateva sedinte de psihoterapie ar rezolva problema. numai bine!

Alexandra Badau 6:57pm Oct 2
Lipsa somnului duce la scaderea rezistentei organismului, scaderea bunei dispozitii si corpul incearaca in maniera lui proprie sa-ti asigure supravietuire, sa-si mentina temperatura putand apela chiar si la tremurat. raceala , daca esti bolnav, poate provoca frisoane (tremuraturi insotite de senzatia de frig). Gandul la viata de dupa moarte este firesc la varsta ta, o varsta a explorarii, a intrebarii si a descoperirii de sensuri noi, inalte.Exista carti scrise de oameni celebrii, de stiinta sau sfinti, care descriu viata de dincolo. De exemplu cartile neurologului Dulcan "Inteligenta materiei" sau "mintea de dincolo".

Alexandra Badau 7:02pm Oct 2
Daca insa ideea de moarte vine dintr-o durere imensa resimtita acut datorita unui eveniment, unei dezamagiri, unei pierderi este curata magie ce poate sa faca pentru tine un psiholog. Nu este rusine sa mergi la psiholog. Sarcina lui este sa desfaca impreuna cu tine itele incurcate ale vietii si sa-ti poti continua, liber si puternic drumul tau.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile