consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Pe prietenul meu il tot prind cu mici minciuni si tot el e cel suparat si ma face in toate felurile, ca este vina mea ca l-am prins cu diferite minciuni…

Terapeuti RO 8:21am Aug 25
Mesaj:
Buna dimineata, va rog sa ma ajutati,povestea mea incepe in felul urmator, sunt intr o relatie de mai bine se 2 ani, si de la inceput am stabilit cu prietenul meu sa ne inchidem facebook@urile vechi si sa ne facem unu nou doar cu cunoscuti, totul bine si frumos ..ne intelegeam perfect aveam incredere deplina in el , pana intr o zi cand am vazut e mess ca vorbeste cu o fata si el imi repeta de mii de ori ca e cuminte nu vorbeste cu nineni…l am iertat si de atunci oa distanta de luni de zile tot il prind cu mici chestii sa zic …si tot l e cel suparat si ma face in toate felurile ca este vina mea ca l am prins cu diferite minciuni. zice ca sunt foarte geloasa ca ii impun sa iasa cu prietenii lui, care ei sunt niste jigodii si niciodata nu m a suportat prietenul lui,vorbea urat despre mine..si ii baga in cap numai prostii iubitului meu ..se duceau seara la un prieten sa faca gratare si mereu auzeam ca vor sa cheme fete”usoare” …si tot el imi reproseaza ca dc nu am incredere in el, ca sunt paranoia, si niciodata nu recnoaste ca greseste , sau sa isi ceara iertare .numai eu gresesc,eu sunt cea rea,geloasa …simt ca nu I mai pasa de mn cu toate ca el imi spune sa stau linistita, doar ca imi tot repeta sa nu mai fac gura cand iese cu prietenii lui .. nu stiu ce sa mai cred si cum sa il fac sa inteleaga ca eu nu am nimic , doar ca stiu si am in memorie intiparit greselile lui ..care m au facut uneori sa ma indoiesc de el..si acum imi tot reproseaza ca eu sunt devina ca suunt paranoia, nebuna, ca el are mereu dreptate, ca nu greseste, ca eu sunt aia de ii impune lucruri , nu tine cont de parerile mele absolut deloc, eu nu l suport pe unu din prietenii lui care e capul rautatilor si mereu imi reproseaza sa nu I mai impun sa nu mai iasa cu ala ca se desparte de mn, ma ameninta cu asta mereu, zice ca astia 2 ani au fost un calvar , ca el nu are viata libertate, ca el vr sa stea afara sa se distreze, sa nu l mai cicalessc, am si eu o parte din vina ca ma cert cu el ca iese cu aia ca stiu ce le poate pielea .. Cu astea spuse ce pot eu sa mai fac, ca Iil iubesc mult dar faptu ca arunca toata vina asupra mea si ma face in toate felurile ca subt nebuna, ca nu l las sa stea afara etc .help

Cristina Cristea 8:46am Aug 25
Intai , nu-l mai ingradi . Apoi , dragoste cu sila nu se poate . Cred ca este ceva mai mult in comportamentul sau fata de tine . Incerca sa nu-i mai pui interdictii , incearca sa privesti la rece relatia voastra si vezi ce ,,iti spune ” .

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:11am Aug 25
din ce spuneti eu inteleg ca sunteti ‘intre doua ape’: sa renuntati… sau nu. Gasiti un psihoterapeut si vb cu el despre ce se intampla in relatia asta; poate v-ati saturat si vreti ceva mai bun, ceva diferit, ceva care sa va satisfaca nevoile adevarate. Succes!

Ioana Frecan 10:54am Aug 25
Buna ziua. Cred ca aveti suficiente motive de suspiciune. De regula a-i spune partenerului ceea ce observati si a-i cere sa aiba niste limite cu privire la un al treilea (fie ca este o fata cu care comunica pe internet, fie un prieten care simtiti ca va ameninta relatia) ar putea functiona. Cand nu se intampla asa este posibil ca dinamica relationala sa fie disfunctionala sau chiar ca unul din parteneri sa doreasca (si) altceva. Poate ca a va privi dvs. pe dvs. diferit ar ajuta pentru a va recapata puterea personala si a descoperi ca puteti alege ceea ce acceptati si ce nu de la ceilalti. Toate cele bune.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier