consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt impreuna cu sotia mea de 15 ani. A fost si este prima si singura iubire din viata mea, insa recent mi-a spus ca vrea sa ne despartim, fiindca nu este fericita cu mine si nici nu se mai vede alaturi de mine. Simt cum ma cuprinde disperarea ca nu o voi mai avea langa mine.

Terapeuti.ro 8:09am Apr 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am 39 de ani, sunt impreuna cu sotia mea de 15 ani, casatoriti de 7 ani. A fost si este prima si singura iubire din viata mea, nu mi-am vazut niciodata viata alaturi de altcineva decat alaturi de ea.
Recent mi-a spus ca vrea sa ne despartim,fiindca nu e fericita cu mine si nici nu se mai vede alaturi de mine.
Nu este prima data cand imi spune asta, au mai fost momente, dar care au trecut, de data asta insa simt ca nu mai pot face nimic, nu vrea sa ma mai asculte.
Nu pot sa nu ii dau dreptate ca poate in timp am devenit mai putin atent cu ea, dand vina pe oboseala si rutina, si ea schimbandu-se in acest timp, poate din cauza mea.
Dar nu am incetat niciodata sa o iubesc si sa ii acord atentie, poate din comoditate nu am mai fost 100% alaturi de ea.
Ea este o persoana speciala, cum rar poti intalni, frumoasa din toate punctele de vedere, si care imi cerea toata atentia si iubirea mea.
Nu am fost din pacate tot timpul cum isi dorea de la mine si nu i-am luat in serios intotdeauna nevoia de atentie si dovezile de iubire, considerand ca daca o iubesc doar pe ea si ca sunt langa ea cand are nevoie ii demonstrez astfel iubirea mea.
Acum doreste sa ne despartim si simt ca nu mai am nimic frumos in viata, simt cum ma cuprinde disperarea ca nu o voi mai avea langa mine.
Ii spun acum ca fac orice si ca o sa fiu tot ceea ce si-a dorit de la mine, insa ea imi spune ca nu mai crede in asta si ca s-a sfarsit.
Nu mai gandesc clar, nu stiu ce sa fac, simt ca am nevoie de ajutor…


Botezat-Antonescu Radu 8:14am Apr 29
incercati sa mergeti la un psihoterapeut. Sfaturile online sunt insuficiente!

Manuela Lupes 8:20am Apr 29
Terapie de cuplu ati incercat?

Elena Savu 8:30am Apr 29
Discutati intrebarile pe care vi le puneti impreuna cu un specialist(psihoterapeut) pentru a intelege mai bine cum doriti sa fie relatia dumneavoastra cu partenerul de cuplu, cu profesia si familia extinsa.Puteti gasi noi forme de relationare utile unei vieti implinite.

Adda Madalina 5:11pm May 2
Ar trebui sa te comporti cu ea ca in prima zi , dar exact ca in prima zi, adui aminte de prima intalnire , sarut-o sau imbratiseaz-o prin surprindere

Doina Zamfirescu 10:05am May 4
Apelati la terapie de cuplu, iar daca sotia nu doreste, mergeti dvs. Pentru ca astfel veti putea identifica lucrurile care au condus relatia in acest punct lucru care va poate ajuta in relatia prezenta sau poate cea viitoare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile