consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotia mea vrea sa divortam si apoi sa ramanem impreuna ceva gen concubini, adica o relatie fara obligatii, un compromis de dragul copilului. Dar care, spune ea, va implica si viata sexuala. Spune ca faptul ca va divorta o va face sa se simta bine psihic, apoi vom continua, dar sub o alta forma.

Terapeuti.ro 7:23am Jun 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna seara. Am o casnicie de 10 ani cu sotia mea si un copil minor de 8 ani. Totul a mers bine pana cum 3…4 luni can am aflat ulterior de la ea a inceput sa se raceasca sentimentele ei fata de mine. In casnicia noastra au existat si bune si rele ca mai in toate. Intamplator am gasit niste sms catre un fost coleg de liceu (prima iubire) cu care a conversat in momentele in care se simtea singura. Incercam sa comunic dar ea nu dorea acest lucru…evita discutiile despre noi. In urma acestora ea a spus ca nu mai simte nimic pt mine si ca mai bine ne despartim. Am pus problema copilului…a anilor petrecuti..a tot ce a fost frumos si am hotarat de comun acord sa continuam. Am incercat timp de o saptamana in care purtarea ei nu mi-a lasat de inteles decat ca am trecut peste moment neplacut…din pacate dupao saptamana a plecat de acasa impreuna cu copilul la niste rude. Iar mi-a spus ca mai bine ne despartim…pana la urma a revenit acasa dar cu aceleasi gânduri : divort. Vrea sa divortam apoi sa ramanem impreuna ceva gen concubini ?! adica o reletie fara obligatii…un compromis de dragul copilului. dar care spune ea va implica si viata sexuala,mai rar ce-i drept. Spune ca faptul ca va divorta o va face sa se simta bine psihic…apoi vom continua dar sub o alta forma.A spusca vom sta in aceeasi casa si ne vom comporta ca doi soti dar fara sentimente din partea ei.. Nu stiu ce sa fac..ma dat peste cap total. Ce este oare in capul ei? Poti oare sa nu mai iubesti si sa te culci cu acel barbat? inca mai are gesturi tandre pe care cica le face din respect sinu din mila sau altceva…e o nebuloasa si eu nu stiu cum sa fac. Sper ca nu v-am plictisit si multumesc.

Mihai


Doina Zamfirescu 8:15am Jun 12
Se pare ca sunteti amandoi depasiti de felul in care functioneaza relatia de cuplu. Mergeti la terapie de cuplu.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:15am Jun 12
nu m-ati plictisit si imi pare rau pt situatia confuza in care va aflati. Insa ma gandesc ca aceasta confuzie este a sotiei, nu a noastra. V-as sugera sa vorbiti cu sotia si sa mergeti impreuna la un consilier de cuplu unde sa despicati firul in patru pt a putea lua o decizie cat mai in cunostinta de cauza cu putinta. Daca relatia parintilor nu mai funcioneaza atunci aceastia o datoria de a se gandi si pune pe primul loc viata copilului. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile