Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu este itallian si lucreaza pe vapoare. 4 luni sta plecat si 2 acasa. In toti anii de relatie eu nu am iesit niciodata singura in oras si nici nu l-am inselat, dar el, da.

Terapeuti.ro 9:24am Dec 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,am 29de ani si traiesc de6ani si jumatate cu unu barbat mai mare decat mine cu 7ani(italian).El lucreaza pe vapoare si sta plecat 4luni si 2luni acasa(deobicei).Deci mai mult am stat singura.Anul trecut, am trait un cosmar,aflasem ca ma inselase(a recunoscut)l-am iertat, si am mers mai departe.(motivul fusese sexul anal,ceea ce eu nu acceptasem).In toti acesti ani eu nu am iesit niciodata in oras sau nu l-am inselat!problema este foarte influentabil de alti!este o persoana foarte ciudata dar o iubesc foarte, mult,!am renuntat la toateora visele mele de a ma casatoti si aveasa un copil(pt.ca el nu isi doreste)Acum este iar plecat si nu am linistechef pt.ca nu ma suna.cu zilele!traiesc un cosmar si nu pot sa imi gasesce linistea!!!va rog sa ma ajutati!


Botezat-Antonescu Radu 12:16pm Dec 9
cum v-am putea ajuta? Ce credeti ca v-am putea oferi? Inteleg ca nevoia este de a fi alaturi de el.

Elena Elena 12:03pm Dec 10
Cred ca el nu priveste relatia asa de implicat cum o priviti d-voastra.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita