implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relatie de 5 ani si sunt nedumerita in privinta iubitului meu care nu m-a acceptat in lista lui de prieteni de pe Facebook. Nu locuim impreuna si foarte rar ramane sa doarma la mine.

Terapeuti RO 8:41am Sep 10
Mesaj:
Buna ziua. Am o relatie de 5 ani si sunt nedumerita in privinta iubitului meu. in tot acest timp el mi-a ascuns facebookul si nu m-a acceptat in lista lui de prieteni. l-am intrebat de ce si mi-a spus ca ma v-a adauga intr-o zi.telefonul il are parolat si daca il suna cineva nu-i raspunde si daca il intreb de ce devine isteric.nu locuim impreuna si f rar ramane sa doarma la mine pe motiv ca-i obosit si doarme mai bine acasa. la plimbare nu vrea sa iesim din acelasi motiv ca-i f obosit, cand il sun nu-mi raspunde si ma suna inapoi dupa vreo 2 ore si imi spune ca juca remi, era la baie sau n-a auzit tel desi cand vine la mine isi tine tel langa el. Mi-ati putea da un sfat, va rog? sunt f nelinistita. am eu o problema cu neincrederea sau acestea chiar sunt motive care sa ma faca sa-mi pun intrebari? mentionez ca in trecut i-am gasit conversatii cu tipe pe siteuri de socializare in care el spunea ca-i singur. multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:52am Sep 10
din ce descrieti, prietenul dvs are un comportament bizar, mai mult de atat nu imi permit sa presupun. V-as intreba insa daca este in regula pt dvs. genul asta de relatie, aparent fondata pe neincredere si lipsa unei comunicari reale? Daca nu va convine, poate ar fi bine sa luati o atitudine mai ferma. Succes!


Aurica Chereji 9:09am Sep 10
UN SFAT SINCER……ANUNTA-L CA NU TE MAI INTERESEAZA PERSOANA LUI -RUPE ORCE LEGATURA CU EL SI VEZI CUM REACTIONEAZA

Aurica Chereji 9:11am Sep 10
FA CURATENIE IN VIATA TA SI CAUTA PERSOANE LUMINOASE PE CARE SA LE PUI LA VEDERE

Cristina Cristea 10:53am Sep 10
Sfatul meu? Gandeste-te ce vrei de la viata, daca stii sigur ca nu vrei asa ceva, reorienteaza-te. Nu ai nimic de pierdut.Cristian Popescu 7:27pm Sep 11
probabil ca il iubesti. sau doar tii la el. eu ca barbat te sfatuesc sa renubti la el. printr-o istorie asemanatoare am trecu si eu. ecxat ca el ma comportam. motivul erea ca ma intalneam cu alta fata. fata cu care chiar m-am casatorit. da

Cristian Popescu 7:28pm Sep 11
dar tu poti face ce iti dicteaza inima. ceea ce am spus mai devreme, nu trebuie neaparat sa iei in considerare… viata este a ta.

Invingem Stresul Impreuna 5:11pm Sep 12
Anii de vechime a unei relatii sunt fara prea mare importanta. Calitatea relatiei conteaza, si a ta lasa de dorit. De fapt, nici nu stiu daca e o relatie… Si tu stii asta foarte bine, o simti in sinea ta, insa refuzi sa accepti o realitate.

Mar Dum 12:52pm Sep 14
Depinde in primul rand de ce doresti tu. Daca vrei adevarul, creazat-ti un cont, pune o poza mai speciala evident nu a ta si abordeaza-l fara prejudecati. Mai multe “sfaturi” nu doresc sa-ti dau, dar s-ar putea sa aflii multe, inclusiv ce deziderate, fantasme, considera ca nu-i sunt nesatisfacute de relatia voastra. Gindeste bine, asuma-ti responsabilitatea daca vrei sa faci pasul, si nu cauta apoi vinovati in jurul tau. Daca vei reusi sa schimbi lururile, nici macar in somn nu-i vorbi despre aceast “experiment…” Decizia iti apartine. Oricum framantarea in indecizie, te va incaraca negativ si vei izbucni la un momentdat stricand relatia, apoi iti vei reposa ca ai actionat fara dovezi si poate…, sau te vei macina pana in pragul nevrozei iar de aici pana la a lua decizii gresite nu este decat un pas. Culmea ar fi sa te mai si invinuesti dupa, fara ca macar sa fi avut dovezi cat de cat palpabile, ca omului asa ii place sa se minta… Nu este prea ortodox sfatul iar deontologic ar fi sa te sfatuesc sa discuti asetiv, adica sa abordezi direct, cu tact, tinand cont de dorintele celuilalt insa ne renuntand a expune adevarurile importante pentru tine, caci nimani nu-i perfect, iar fantasme de toate felurile au atat barbatii cat si femeile chiar in timpul violului, dupa cum am citi pe aici in studiul “De ce baetii rai au succes la fete”… Nu poti inainta fara ati asuma responsabilitatea pentru ceece vrei sa faci cu viata ta si fara ati delimita cu claritate claritate dorintele.

Cristea Valentina 6:44am Sep 18
Eu zic sa pleci din aceasta relatie, daca mai continua asa, singura care vei suferi vei fi tu, cred ca lui nu ii pasa prea tare. Pe lumea asta sunt foarte multi oameni sinceri care te pot face fericita.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile