Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu si iubitul meu suntem impreuna de 6 ani, dar au inceput certuri foarte dese, cauza fiind gelozia mea exagerata.

Terapeuti RO 11:31am Nov 20
Mesaj:
Nu stiu cu ce sa incep …dar eu si cu iubitul meu suntem impreuna de 6 ani ,de la varsta de 17 ani in momentul actual avem 23 si au inceput certuri foarte dese ,cauza este gelozia mea exagerata eu incerc sa nu fac asta dar mie teama ca-l pierd si nu-i pot arata increderea care o am mie teama c ma va dezamagi.Pt c am crescut intro familie cu foarte multe scandaluri ,mi-am pierdut tatal la varsta de 15 ani l-am gasit eu personal spanzurat in casa iar de atunci tot timpul am cosmaruri ,socul a fost foarte mare nici in momentul de fata nu imi pot reveni.Iubitul meu si a pierdut mama acum 2 ani fost o foarte mare depresie pt el pt c iubito foarte mult.iar in momentul de fata suntem foarte tensionati amandoi ,el imi spune c sunt foarte geloasa si alte reprosuri,Nu stiu ce sa fac?

Andreea Deea 8:12pm Nov 20
Te-ai gandit sa apelezi la un psihoterapeut fata in fata? O sa iti fie de folos :) poate doreste si prietenul tau sa mearga.

Pufu Corina Ionela 8:44pm Nov 20
Se pare ca povestile voastre de viata s-au intersectat de timpuriu si a-ti experimentat impreuna multe evenimente, unele care v-au marcat profund si v-au șlefuit personalitatile, pierderi suferite ce v-au apropiat si au adus profunzime legăturii voastre care, in ciuda a tot, a evoluat si s-a sudat ! Privește-te mai atent si ai sa descoperi ce Dar minunat esti in viata lui si el in a ta, si atunci, cu siguranță, ai sa iti înțelegi mai bine momentele de gelozie si ai sa te accepti pe tine cu totul, lumini si umbre !

Luminita Carmina Codrescu 10:01am Nov 24
Traumele pe care le-ati trait amandoi va marcheaza relatia atata timp cat nu le incheiati terapeutic. Psihoterapia individuala va poate aduce mari beneficii in prima faza, apoi cea de cuplu, pentru ajustarea relatiei. Cu bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile