implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatLa inceputul relatiei l-am inselat pe prietenul meu. Suntem impreuna de aproape 3 ani, dar in fiecare zi imi spune ca sunt mincinoasa si ca il insel. II raportez fiecare activitate pe care o fac zilnic si tot nu e multumit. Il iubesc, dar simt ca s-a transformat intr-un terorist psihic.

Terapeuti.ro 7:43am Apr 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua, daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat.
Sunt intr-o relatie cu un baiat cu 5 ani mai mic ca mine si la inceputul relatiei l-am inselat. Suntem impreuna de aproape 3 ani, dar in fiecare zi ma face mincinoasa si ca-l insel.I-am raportat fiecare activitate pe care am facut-o zilnic si tot nu e multumit.Il iubesc ,dar simt ca s-a tranformat intr-un terorist psihic.Cum sa ma debarasez de relatia asta? Pentru ca in fiecare zi am trait un sentiment de vionovatie si ca mi-am platit pacatul.Numai am energie sa fiu cu el.Iar daca trec 2 zile fara el , simt un dor de el.
Cum sa fac?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:46am Apr 30
eu sunt convins ca stiti exact CUM insa pare sa va fie teama de acel ‘dor’ (care pare sa fie mai mult obisnuinta). Suna a dependenta, chiar daca realizati ca nu va mai este bine. Puteti incerca tehnica ‘smuls bandajul dintr-o singura miscare’ daca doriti, important este sa aveti grija de propria persoana. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile