Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

La inceputul relatiei l-am inselat pe prietenul meu. Suntem impreuna de aproape 3 ani, dar in fiecare zi imi spune ca sunt mincinoasa si ca il insel. II raportez fiecare activitate pe care o fac zilnic si tot nu e multumit. Il iubesc, dar simt ca s-a transformat intr-un terorist psihic.

Terapeuti.ro 7:43am Apr 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua, daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat.
Sunt intr-o relatie cu un baiat cu 5 ani mai mic ca mine si la inceputul relatiei l-am inselat. Suntem impreuna de aproape 3 ani, dar in fiecare zi ma face mincinoasa si ca-l insel.I-am raportat fiecare activitate pe care am facut-o zilnic si tot nu e multumit.Il iubesc ,dar simt ca s-a tranformat intr-un terorist psihic.Cum sa ma debarasez de relatia asta? Pentru ca in fiecare zi am trait un sentiment de vionovatie si ca mi-am platit pacatul.Numai am energie sa fiu cu el.Iar daca trec 2 zile fara el , simt un dor de el.
Cum sa fac?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:46am Apr 30
eu sunt convins ca stiti exact CUM insa pare sa va fie teama de acel ‘dor’ (care pare sa fie mai mult obisnuinta). Suna a dependenta, chiar daca realizati ca nu va mai este bine. Puteti incerca tehnica ‘smuls bandajul dintr-o singura miscare’ daca doriti, important este sa aveti grija de propria persoana. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita