consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

M-am casatorit pentru ca ne potriveam, dar tot timpul am tanjit sa fiu iubita… iar acum, am cunoscut un om cu care am o relatie profunda, doar ca nu pot sa-mi cladesc fericirea pe suferinta copiilor mei si am hotărât sa terminam tot. Durerea din suflet ma omoara… tanjesc dupa omul pe care il iubesc din tot sufletul… si el tanjeste dupa mine… e ca si cum as fi in iad si ma chinui…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online

As vrea sa spun ca este o urgenta si mi-as dori mult sa-mi raspundeti cât mai curand…

Am 39 ani, sex feminin, ocupație militar. Familia- sotul si doi copii
Desrierea problemei…
Am o familie foarte frumoasă, laudata si apreciata de toti cei din jur, pentru care am muncit mult…dar, nimeni nu ma intreaba pe mine dacă sunt fericită…si aici nu ma refer la copii pentru ca ei sunt totul pentru mine…ma refer la sufletul meu…M-am căsătorit pentru ca ne potriveam, ne-am respectat si ne-am ajutat reciproc mereu…dar tot timpul am tanjit sa fiu iubită…iar acum, am cunoscut un om langa care am simtit exect ce aveam nevoie…un om minunat cu care am o relatie profunda si foarte foarte frumoasă si cu care as vrea sa raman pentru restul vietii…doar ca am realizat amandoi ca nu avem nici un viitor…nu pot sa-mi cladesc fericirea pe suferinta copiilor mei.Ei au nevoie de o familie, sa stea kanga tatal lor… Ultimele întâlniri pe cate le-am avut, nu ne mai puteam bucura unul de altul, pentru ca realizam ca suferim mult, ca nu e nici o variantă sa fim împreună vreodata. Eu acasa am inceput sa nu ma mai simt bine…nu suportam ca sotul meu sa ma atingă…el pe oartea cealalta suferea ca nu ne puteam vedea mereu si nu puteam face lucruri… sa ne plimbam de mana, sa bem un ceai, sa mergem la film…lucruri din astea obisnuite…trebuia diar sa ne ascundem…si am hotărât sa terminam tot, pentru ca luase o amploare prea mare si doar ne chinuiam…
Acum….durerea din suflet ma omoară…pot sa ma gandesc doar ca am avut sansa sa fiu fericită dar nu am putut profita…tanjesc duoa omul pe care il iubesc din tot sufletul…si el tanjeste dupa mine…si e cumplit ce e in mintea mea …e ca si cum ceva imi mănâncă sufletul…e ca si cum as fi in iad si ma chinui…simt ca na afund si nu stiu cum sa ies din starea asta…
 • Daniel Mois
  Daniel Mois Sacrificiul de sine nu aduce nimic bun. Ideea ca ma sacrific eu ca sa fac fericiti pe altii e o ILUZIE. Un proces de autoanaliza, autocunoastere si dezvoltare personala v-ar ajuta sa va clarificati directia si obiectivele.
 • Cristina Constantin, pagina de psihologie
  Cristina Constantin, pagina de psihologie Nevoia de a iubi si de a fi iubita este o nevoie umană, esențială. Faptul de a va separa de soț nu inseamna ca, copiii dvs isi vor pierde tatăl. Oricum, copiii sunt foarte intuitivi si inteligenti si simt ca lucrurile nu sunt in ordine. Va rog sa nu va invinovatiti pentru sentimentele pe care le aveti, avem datoria in primul rand fata de noi sa fim bine. Dacă vreți să vorbim mai mult, imi puteti scrie in privat. O zi frumoasa!
 • Psiholog Iuliana Doroftei
  Psiholog Iuliana Doroftei ”A nu te simti iubit” este diferit de “a nu fi iubit” de catre cineva.
  Cred ca intrebarea este Ce considerați dvs că ar fi iubirea?
  Sunteti sigura ca sotul nu va iubeste?
  Uneori construim imagini ideale ale iubirii si denigram, in contrast cu ele, sentimentele altor persoane pentru noi.
  Si eu cred ca un proces de autoanaliza v-ar ajuta sa deveniti mai clara vis a vis de ceea ce este real si ceea ce este iluzoriu.
  Veti fi surprinsa!
 • Marian Georgescu
  Marian Georgescu Din ce relatezi tu nu iti asumi cealaltă relatie.
  Se pune întrebarea dacă si amantul își asumă relatia cu tine. În cazul în care iti asumi puteai discuta deschis cu soțul si luai si copii iar tatăl ii putea vedea si susține.
  Asumarea inseamna responsabilitate si asumarea riscurilor pentru un bine mai înalt. În acest moment ai o stare de confort si beneficii la care nu renunți. Esti cu soțul intr-o relatie, singuri in doi. Ce vrei tu de la viata acum? ……..


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile