consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

De curând ne-am mutat într-o altă țară și nu ma mai pot concentra mai aproape la nimic, fac numai boacane, sotul nu prea mai are răbdare. Am momente cand un om imi vorbește sa nu ma pot concentra la spusele lui, iar mintea mea e cumva in repaus…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Feminin 30 ani
Buna! Sunt căsătorită, am un băiețel de 3 ani iar relația noastră familiară este una buna. De curând a inceput o noua etapa in viata noastră, ne-am mutat într-o altă țară,departe de familii si prieteni. Incercam sa ne integrăm aici si sa ne cautam de munca. Soțul a găsit foarte repede de munca ca șofer, copilul merge la grădiniță și ii place foarte mult, iar eu încă mai caut de munca. Problema mea este ca de la o vreme nu ma mai pot concentra mai aproape la nimic, fac numai boacane, sotul nu prea mai are răbdare prea multa cu mine iar eu ma oftic ca nu pot sa ii fiu pe plac si ca nu pot fi eu cea de dinainte. Am momente cand un om imi vorbește sa nu ma pot concentra la spusele lui si nu il pot asculta iar mintea mea e cumva in repaus…fizic eu sunt acolo,il vad,dar nu pot sa il aud…Ceva gen mintea mea face o pauză
Am început să uit, trebuie sa imi notez aproape orice( ma simt mai ceva ca bunica mea).
Va rog daca se poate si ați mai auzit cazuri de gen sa ma ajutati cu un sfat, as fi recunoscătoare!
 • Monica Enescu
  Monica Enescu Cand mai exact au apărut aceste simptome și când v-ati mutat acolo? Le-ati avut după ce v-ati mutat sau și înainte de asta? Mai aveți și alte simptome sau stări care va deranjează?
 • Daniel Mois
  Daniel Mois Cauzele pot fi multiple, poate fi stresul excesiv, sau pot fi probleme medicale. Nu avem cum să GHICIM (acesta e cuvântul potrivit) cauzele unor simptome. Putem doar să ne spunem PĂRERILE, iar părerea mea e că o problemă atât de IMPORTANTĂ, cu un impact atât de mare asupra vieții și familiei, nu poate fi lăsată la voia întâmplării, sau a unor binevoitori care își dau cu presupusul în comentarii. Un răspuns corect necesită investigații suplimentare detaliate, eliminarea șanselor să fie o problemă medicală, și gestionarea corespunzătoare a stresului adaptativ. Abia după aceea se va putea emite, de către medicii care vă consultă, o părere bine documentată.
 • Alexandru Grajdeanu
  Alexandru Grajdeanu Eu m-am confruntat cu asa ceva o perioada. Este probabil de la stres sau o eventuala anxietate sau depresie. Ajunsesem in situatia dvs cand eram stresat si nu mai gaseam nimic placut in ceea ce gaseam inainte. Pana la urma am iesit din situatia respectiva gasindu-mi o activitate numai pentru mine , care sa ma mai distraga putin de la rutina. Ai putea incerca si varianta mea. Succes!
 • Pascu Viorica
  Pascu Viorica un prim pas ar fi un consult neurologic -pt a exclide o problema de acest gen!! Daca este altceva atunci mai sunt probabil si alte stari neobisnuite! In ce constau “boacanele”?


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile