implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietena mea cea mai buna se taie. Am observat asta acum cateva zile si nu stiu ce sa ii spun…

Terapeuti RO 9:18am Jan 21
Mesaj:
Buna ziua! Am o problema zic eu ca este foarte mare… Prietena mea cea mai buna se taie. Am observat asta acum cateva zile, si nu stiu ce sa ii spun… Sa ii spun ca nu e bine ce face? Mi-a zis ca face asta de un an. Si eram chiar mirata. Parea o fata asa de cuminte si buna, dar m-am inselat. Se pare ca nu o cunosc. Dar vreau sa fac asta sa ii explic ca nu e bine. De psiholog nici nu vrea sa auda deci de asta am luat eu masuri.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:21am Jan 21
intrebarea este de ce nu vrea sa auda de psihologi? Ce s-a intamplat in viata ei asa de groaznic incat sa o inchida asa de tare. Imi imaginez ca motivul pt care se taie este ca sa simta ceva… sa simta ca este vie. Acest lucru poate sa fie un semn serios de depresie si are riscurile aferente. Ideal ar fi sa o poti convinge sa recunoasca faptul ca are o pb si sa ceara ajutor de specialitate. Macar incearca sa discuti si cu familia ei… sa se deschida macar persoanelor apropiate. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile