consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-am dat demisia de la un sef foarte complicat si cu un comportament vulcanic, dar la actualul loc de munca am ajuns la concluzia ca desi era dur cu noi s-a tinut de cuvant in tot ceea ce a promis. Sa ii propun reintoarcerea mea sau mai bine sa renunt deoarece nu ar accepta din orgoliu?

Terapeuti.ro 8:15am Dec 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua!
In iulie 2016 mi-am dat demisia de la un sef foarte complicat si cu un comportament vulcanic.
In prezent mi-am dat seama ca la actualul loc de munca nu este asa cum am crezut si doresc sa ma intorc la locul de munca de la care am plecat in iulie 2016 – deoarece am constatat ca desi era dur cu noi s-a tinut de cuvant in tot ceea ce a promis, insa imi este teama de reactia sefului cu comportament vulcanic.
Am auzit de la fostii colegi ca ii intrebau de ce am plecat – pt ca el nu intelege, la 10 luni dupa ce m-am angajat la el mi-a marit salariu.Va rog sa imi dati un sfat daca ar fi bine sa ii propun reintoarcerea mea ( cu siguranta acum ii inteleg mai bine comportamentul – nu este usor nici sa fii in locul lui si in mod sigur nu mi-as mai da demisia de la el – doar sa ma dea el afara) sau mai bine sa renunt deoarece nu ar accepta din orgoliu.

Nu stiu cum sa procedez cu o persoana atat de complexa si vulcanica.

Multumesc!


Remus Costache 8:21am Dec 15
As recomanda sa cauți un job în alta parte și sa încerci sa eviți întoarcerea la fostul job. Cred ca se vor găsi posibilități în alte companii cu beneficii asemănătoare fostului job. Multa bafta!

Botezat-Antonescu Radu 8:28am Dec 15
eu inteleg ca doriti sa va spunem noi cum ar reactiona aceasta persoana? Nu cred ca putem. Eu as fi sincer si m-as intoarce la acel sef, chiar explicandu-i ce am simtit ultima oara cand am lucrat acolo, despre disconfortul resimtit, despre respectul pe care i-l purtati, tot. Daca stie sa aprecieze acest gen de onestitate, atunci este cu siguranta un bun sef (presupunem ca si competentele Dvs. sunt potrivite acelui post, binenteles). Curaj, nu e nimic de pierdut. Succes!

Tiberiu See 8:34am Dec 15
Bună ziua. V-ați gândit că ar fi putut fi și răspunsurile dumneavoastră la reacțiile șefului de vină?

Rădeanu Gabriel Marius 9:09am Dec 15
explica i si lui cum ne ai explicat si noua ,spune i ca acum ii intelegi comportamentul …incercarea moarte n-are ! si succes :)

Agota Toth 9:36am Dec 15
Sa va indreptati privirea spre viitor. De ce sa va intoarceti ” in trecut”? Folositi-va de aceste experiente si mergeti mai departe.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile