consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt studenta la Psihologie. Stiu ca pe langa master sunt si formarile si ca fara multa munca si experienta nu se poate face nimic.

Terapeuti RO 9:21am Jan 21
Mesaj:
Buna ziua! Sunt studenta in anul II la Facultatea de Psihologie, Constanta. A venit vremea sa ma gandesc la licenta si la masterul pe care vreau sa-l urmez. Am nevoie de mai multe detalii privind cat de “banoasa” poate fi o anumita ramura. Stiu ca pe langa master sunt si formarile si ca fara multa munca si experienta nu se poate face nimic. Sunt pasionata de psihopatologie, imi doresc sa urmez masterul in Psihologie Clinica, dar pe de-o parte am in gand sa urmez si Psihologia Criminalistica sau cea a Apararii nationale si securitate. As dori daca mi-ati putea da niste sfaturi. Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:33am Jan 21
primul sfat ar fi sa te hotarasti pe ce cale vrei sa o apuci. Daca vrei pe psihologie clinica… drumul este anevoios… ar fi indicat sa urmezi si o formare psihoterapeutica (asta in cazul in care nu vrei sa faci doar psihodiagnostic) si toate acestea dureaza insa, daca orientezi bine poti avea un trai decent (nu iti imagina ca o sa faci avere din psihologie/psihoterapie). Criminalistica… Aparare Nationala… aici nu am idee cat de ‘banos’ poate fi. Pe scurt… decide intai directia.. dupa care aduna informatii cat mai mult si spor la treaba ;)

Cristescu Irina Alexandra 9:50am Jan 21
La aparare , politie, armata, nu prea poti intra daca nu cunosti anumitw persoanew. Este un cewrc inchis. Iar ca psiholog clinician nu iti ajunge numai asta. Ar tb sa mai ai si cel putin inca o formare la baza. Gandeste.te serioa ce anume vrei sa faci pentru ca este un drum anevoios si destul de costisitor.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed