consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi doresc sa rezolv anumite probleme legate de increderea in sine, acceptarea unor pierderi din trecut, incepand cu cea a tatalui, care a parasit-o pe mama cand era insarcinata, si terminand cu o despartire de un iubit de acum aproape 7 ani…

Terapeuti RO 8:45am Jan 9
Mesaj:
Buna ziua.
Imi doresc sa rezolv anumite probleme legate de increderea in sine, acceptarea unor pierderi din trecut, incepand cu cea a tatalui care a parasit-o pe mama cand era insarcinata, si terminand cu o despartire de un iubit de acum aproape 7 ani… Sunt intr-o relatie insa ma gandesc frecvent la cel de atunci, de ce , nu stiu. poate il mai iubesc, sau poate e doar o obsesie de care nu ma pot desprinde.
vreau sa ma vindec. am incercat singura insa simt ca am nevoie de ajutor, nu stiu de unde sa incep si cum, am o mare problema cu vorbitul fata in fata, insa sper ca voi primi un sfat de aici, sfat care sa ma “propulseze” spre vizita la un cabinet.
Va multumesc anticipat.
Am 27 de ani aproape, imi doresc din suflet sa fiu linistita fericita, impacata cu mine, dar nu ma descurc singura

Doina Zamfirescu 8:56am Jan 9
Din cele descrise de dvs. inteleg ca va preocupa mult niste situatii din trecut pe care probabil nu le intelegeti/acceptati. Apelati la un terapeut cu ajutorul caruia sa rezolvati aceaste lucruri si sa va concentrati pe prezent. Daca aveti retineri cu vorbitul fata in fata puteti apela la varianta online.Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:27am Jan 9
imi imaginez ca treci printr-o perioada f dificila pt tine si inteleg ca iti doresti sa o depasesti, sa evoluezi. Spui bine ce spui si pare ca esti in contact cu ce se intampla cu tine, insa banuiesc ca unde ‘se rupe filmul’ este la un nivel mai profund care nu iti este tocmai accesibil, in sensul de a putea ‘lucra’ acolo. De altfel este si normal sa nu putem rezolva TOATE problemele personale. Ce iti pot recomanda este sa iti faci curaj, sa cauti un terapeut cu care te simti confortabil sa discuti (nu trebuie sa fie primul) si sa explorezi mai profund persoana ta. Se poate, succes! ;)

Doctorul Terapii Complementare 12:46pm Jan 10
Căutați un hipnoterapeut care vă va ajuta să identificați cauza și să treceți peste această problemă. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier