Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am probleme cu colegii la serviciu, simt ca vor sa imi dau demisia, cu toate ca imi fac treaba. Sunt o fire emotiva. Am un sot violent, 25 ani de casnicie am trait in tensiune si violenta, iar fiul meu a plecat de acasa la parintii, din cauza unui scandal cu sotul meu. Sunt marcata de aceste probleme si ma resimt foarte tare la serviciu.

Terapeuti.ro 7:27am Sep 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am probleme cu colegii la serviciu ,simt ca vor ca eu sa imi dau demisia,cu toate ca imi fac treaba. Sunt o fire emotiva ,nu ma simt bine psihic,imi este teama ca sunt depresiva deja.Seful m-a intrebat cand intru in concediu. Am avut o depresie in 2005. Am un sot violent ,25 ani de casnicie ,am trait in tensiune si violenta,m-a jignit,ma jigneste,nu mai am incredere in mine.Am un fiu de 24 de ani,care a plecat si el de acasa la parintii mei acum trei luni din cauza unui scandal cu sotul meu respectiv tatal lui. Sunt marcata de aceste probleme si ma resimt foarte tare la serviciu.Imi este teamaz ca imi pierd serviciul. Daca se poate sa fiu ajutata psihic! Multumesc! Nu stiu ce sa fac,sunt disperata!


Botezat-Antonescu Radu 7:30am Sep 22
inteleg ca suferiti foarte mult din cauza relatiei cu sotul Dvs.! Poate este timpul sa iesiti din aceasta relatie distructiva. Curaj!

Maria Adam 7:55am Sep 22
Niciodata nu este tarziu pentru a te schimba! Dar trebuie sa dorititi si sa faceti acest lucru! Eliminati factorii de stres…incepand cu viata privata.Ce va retine sa mai ramaneti langa sotul agresiv?! Vorbiti si cu un psihoterapeut …Succes

Agota Toth 7:56am Sep 22
Este posibil sa fiti sustinuta psihic sa va conectati cu resursele interioare pentru a recastiga echilibrul interior. Trebuie sa apelati la un terapeut cu cine sa urmati mai multe sesiuni. Intr-un singur mesaj este imposibil sa va dam solutia pentru dificultatile cu care va confruntati. Primul pas,ar fi o solutie prin skype.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita