consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Eu si prietenul meu ne-am luat la cearta zilele trecute. El m-a injurat si eu i-am dat cateva palme. Nu m-a iertat si de atunci nu am mai vorbit.

Terapeuti RO 8:29am Oct 22
Mesaj:
Cum sa depasesc momentul??am avut o relatie de 5 ani,care s-a terminat in urma cu 2 luni jumate. Problema este ca nici acum nu-mi pot da seama care este de fapt adevaratul motiv. Am fost plecati impreuna in strainatate,la munca,acolo el a avut probleme de sanatate si a fost dat afara de la munca,am hotarat sa ne intoarcem acasa sa facem analize si apoi daca se poate sa ne reintoarcem. Am ajuns acasa,ne-am mutat impreuna la el,inca dinainte sa ne intoarcem aveam probleme el devenise foarte nervos eu imi doream ca el sa petreaca mai mult timp cu mine,acasa mama lui poata fara sa vrea se baga cam mult intre noi,iar eu imi varsam nervii pe el.Cu 4 zile inainte sa ne despartim m-am suparat pe mama lui si l-am intrebat pe el daca vrea sa ramana cu mine,mi-a spus ca da si apoi i-am spus sa plecam de acolo,mi-a spus sa am rabdare ca doar in 2 zile primeam rezultatul analizelor lui si ca o sa plecam inapoi,o sa ne strangem bani,ne vom face casa si vom fi fericiti.Am avut rabdare,am ra
mas cu el,la 4 zile diferenta am avut o cearta,el lucra foarte mult cu tatal lui venea foarte tarziu acasa,iar in ziua aceea a venit mai devreme si mi-a spus sa mergem cu taicasu sa joace ei biliard,eu m-am suparat mi-as fi dorit ca in ziua aceea dupa mult timp sa stam si noi impreuna si i-am spus ca eu nu mai pot continua asa,ca ar fi mai bine sa ne despartim,la inceput a sp nu,iar mai apoi mi-a spus ca e mai bine asa ca el nu mai simte nimic pentru mine…Ma dus acasa,iar a 2a zi a venit la mine,eu plangeam el ma tinea in brate si plangea cu mine se vedea ca nici lui nu-i e bine,dupa care la ceva zile ne-am luat la cearta,cearta care s-a lasat cu injuraturi din partea lui la adresa mea si cu cateva palme de la mine. pentru asta nu ma iertat nici in ziua de azi,si de atunci nu am mai vorbit,acum mai ies la suc cu prieteni de ai mei printre caresi fratelelui,iese si el cu noi,ba mai mult intro zi a venit si a stat in masina cu fratele lui si o prietena de a mea o jumatate de ora doars a ma astepte,doar ca nu vrea nici sa vorbeasca cu mine,nici sa fim prieteni.Nu-l inteleg,il iubesc foarte mult si nu stiu cum sa fac sa depasesc momentele astea imi e foarte greu.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 3:04pm Oct 22
ce inteleg eu este ca despartirea aceasta nu a fost facuta ‘asa cum trebuie’. Ce v-as putea sugera ar fi sa il luati de mana si sa discutati cat de calm posibil, inca o data, ce s-a intamplat in fiecare (emotional) in acea perioada si daca decizia de a va desparti a fost una buna cu adevarat. Daca o sa cadeti de acord fie ca da, fie ca nu, macar situatia este lamurita calm si cerebral. De asemnea incercati sa nu fiti violenta; este la fel de neplacut ca atunci cand un barbat loveste o femeie ;) . Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile