implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatLa 14 ani am cunoscut un baiat cu care am inceput o relatie, la 16 ani am plecat cu el in Italia. Am trait cu el intr-o situatie dificila: mereu scandaluri si batai, dar tot ne-am si casatorit.

Terapeuti.ro 8:46am Feb 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Vreau sa va spun ca sunt intr-o situatie disperata. La vasta de 14 ani am cunoscut un baiat cu care am inceput o relatie,la 16 ani am plecat cu el in italia timp de 2 ani jumate am trait cu el da intr-o situatie dificila mereu scandaluri si batai da am mers inainte dupa care ne-am casatorit. Dupa casatorie la un an jumate ne-am despartit in 2012. Acuma am o relatie noua dar sunt in divort cu fostul care ma termina psihic si ma duc doar la ganduri rele va rog ajutatima


Botezat-Antonescu Radu 8:48am Feb 17
cu ce te putem ajuta? Eu inteleg ca ai nevoie de protectie impotriva ‘fostului’. Mergi si discuta cu un psihoterapeut… te poate sustine in aceasta perioada dificila. Curaj!

Lia Oltean 9:02am Feb 17
Înțeleg ca situația pare disperata, dar nu e lipsita de speranță. Incearca sa o abordezi alături de un terapeut pentru a-i face fata mai bine.

Clau Anki 10:08am Feb 17
Fostul te termina psihic, asa cum spui evaziv, datorita faptului ca te lasi. nu conteaza ce fac cei din jur, conteaza cum ne raportam noi la ceea ce fac ei.

Mihaela Roxana 11:28pm Feb 17
http://www.elefant.ro/carti/lecturi-motivationale/psihologie-consiliere/traieste-razi-iubeste-din-nou-calauza-femeilor-tinere-pentru-a-supravietui-divortului-55263.html?#utm_source=2parale alaturat este link-ul catre o carte care s-ar putea sa va ajute. Incercati totusi sa apelati la serviciile unui consilier psihologica sau psihoterapeut macar pentru cateva sedinte, pentru a a va clarifica putin situatia dvs emotionala in raport cu fostul sot. Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile