consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost casatorita 12 ani, ani de batai, umilinte, jigniri. Acum am o relatie cu un barbat care ma iubeste, dar eu am teama si mereu mi se deruleaza prin minte ce am patit.

Terapeuti.ro 6:00am Jun 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua
Numele meu este Denisa am 35 de ani am fost casatorita 12 ani cu primul meu prieten, 12 ani de batai , umilinte ,jigniri , am un baietel de 12 ani .Acum 2 ani am decis sa pun punct casniciei , mi-a fost greu ,m-am mutat cu baietelul in chirie ,acum am o relatie de aproape un an cu un barbat care ma iubeste , care isi doreste o familie si un copil dar nu stiu din ce cauza eu am asa o teama si caut cate un pretext ba ptr casatorie , ba ptr copil de fiecare data derulandumi-se prin minte ce am patit…(casnicia mea cu fostul sot a inceput sa se deterioreze cand a aparut in viata noastra copilul)As vrea sa stiu de ce nu pot trece peste ce am patit


Agota Toth 6:12am Jun 15
Este firesc sa aveti aceasta teama. Cu un terapeut se verifica care a fost comportamentul Dvs in acesti ani. Schimband vechile tipare de gandire puteti intra intr- o noua relatie cu o alta atitudine.

Botezat-Antonescu Radu 6:24am Jun 15
ma bucur pt tine in primul rand pt ca ai avut (chiar daca a fost foarte tarziu) puterea sa te rupi si sa o iei de la capat atat pt binele tau cat si pt al copilului. Ma gandesc ca pt cineva care a trait atata timp cu atat de multa suferinta ‘a fi precaut’ este cel putin a doua natura. Va fi nevoie de timp… ti-ai construit defense puternice care te apara de orice in acest moment… fii atenta la partenerul tau de acum… daca ajunge in limitele acceptabile pt tine atunci inseamna ca este ok. Iti recomand totusi, daca poti, sa incerci sa te eliberezi pe cat cu putinta de trauma ta intr-o relatie terapeutica… asa ceva adeseori este bine sa fie atacat direct… altfel persista. Se poate, curaj!


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile