consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 25 de ani, sunt casatorita de la varsta de 18 ani si am doi copii. Sotul meu a fost un tip foarte violent si agresiv, fapt ce m-a facut sa il insel in urma cu ceva timp, dar el a vrut ca relatia noastra sa continue. De atunci viata noastra sexuala nu mai este OK, eu neavand libidou deloc. In plus, nu m-a lasat niciodata sa lucrez, pentru ca este o persoana extrem de geloasa.

Terapeuti.ro 8:14am Dec 12
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Ma numesc Daniela, am 25 de ani, doi copii: un baiat de 5 ani jumate si o fata de un an jumate, si sunt casatorita de la varsta de 18 ani. Sotul meu a fost un tip foarte violent si agresiv, acum s-a schimbat in ceea ce priveste violenta fizica, fapt ce m-a facut sa il insel in urma cu ceva timp( el stie acest aspect, dar a vrut ca relatia noastra sa continue, eu nu l-am rugat niciodata).Am fost despartiti timp de o luna de zile in urma cu doi ani, eu intentand divort, dar nefiind sigura pe fortele mele proprii, crezand ca nu o sa ma descurc singura, am cedat si ne-am impacat iar. De atunci viata noastra sexuala nu mai este ok, eu neavand libidou deloc. Simt ca nu il mai iubesc, i-am si spus treaba asta o data, dar el crede ca o sa poata sa schimbe acest aspect. Nu lucrez de cand k-an cunoscut, deoarece era o persoana extrem de geloasa si nu m- a lasat niciodata, nici acum nu vrea.Eu nu mai pot sa stau doar inchisa in casa si desi am discutat cu el treaba asta, prefera sa be despartim decat sa lucrez. Eu imi doresc foarte mult sa fiu pe cont propriu, deoarece nu il mai iubesc si ar fi cel mai bine pentru amandoi sa ne despartim. Imi e frica de faptul cum sa na descurc cu copii. Mama mea nu ma ajuta si nu ma sprijina in nici un fel , deoarece ea e adepta casatoriilor pe viata. Imi doresc sa plec si in acelasi timp sa raman pentru copii. Nu stiu ce e mai bine, dar deja stau de ceva timp cu el doar pentru copii. Si simt ca nu e locul meu aici. Mereu ma gandesc la fiecare separat nu impreuna. Ce e de facut? Va rog ajutati-ma! Nu vreau sa fac o pristie si pe urma sa regret.


Gianina Viditchi Csapo 8:40am Dec 12
Inteleg că e greu să luați o decizie radicală. Cum ar fi să începeți să vă gândiți la lucruri mai mici care le puteţi face. Sa va gândiți dacă vreţi să lucraţi pentru a vă descurca singură și dacă da ce. Sau dacă e necesar și vă doriţi să vă pregătiți intr-un anumit domeniu care va pasionează. Dacă simțiți nevoia să vorbiți cu cineva, puteţi apela la consilieri, psihoterapeuti. Faceţi ceva chiar și mic pentru dumneavoastră.
Succes!

Remus Costache 9:42am Dec 12
In astfel de situații complexe, noi nu va putem da un sfat direct… Încercați grupuri de dezvoltare personala, psihoterapeuți sau consilieri de cuplu. Succes în luarea deciziilor utile pt Dvs.

Vera-gabriela Curcan Stanga 3:56pm Dec 12
Dacă ești din București, mergi la biserică din Pajura. Ajuta femei aflate în situația ta.

Marilena Popa 6:12pm Dec 12
Încercați să găsiți un serviciu de acasa in prima faza, ceva part time. Faceti niste cursuri, consiliere vocationala.

Psiholog Radu Leca 8:43am Dec 13
Ce implica plecarea dvs? Renuntarea la copii?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile